mynewspapers.net

Hur man byter en trasig dusch avlopp

Hur man byter en trasig dusch avlopp


Byta en trasig dusch avlopp är ibland knepigt eftersom många har svårt att ta bort gamla avloppet. Det är inte bara skruvas i, utan ett lager av spackel också hjälper hålla den på plats. När du tar bort gamla avloppet, är gör den faktiska ersättningen dock relativt lätt.

Instruktioner

• Köpa en ersättare avlopp. Sätt båda "visare" av ett par av vass tång i hål i det gamla avloppet skalet. Var noga med två nålar gå i olika hål. Sätt i huvudet av en stor skruvmejsel mellan nålarna.

• Tryck handtaget på skruvmejseln i en moturs rörelse, effektivt använder det som ett påtryckningsmedel mot tång. När tången slår, så kommer avloppet. Du kan behöva använda någon kraft först för att bryta med putty sigill, men då det kommer att skruva loss enkelt.

• Ta bort det gamla avloppet locket. Pressa ett tunt lager av rörledningar täta runt en ring av skruva trådarna på basen av byte avlopp. Infoga ersätter avlopp omslaget.

• Skruva den i tätt. Gör det på samma sätt som du tagit bort det gamla avloppet, men vända allt medurs. Låt det som för minst en timme innan du använder.