mynewspapers.net

Hur man byter en trasig casement fönster skärp

Hur man byter en trasig casement fönster skärp


Ersätter ett krossat fönster skärp är ofta mycket lättare än att ersätta ett helt fönster. Lämnar den ramen intakt och bara poppar ut är fönstret bågen ett snabbt och effektivt sätt att ha ett helt nytt fönster. Casement fönster bågar är inte annorlunda att ersätta än alla andra skärp. Med bara några verktyg och rätt teknik, kan de tas bort och ett helt nytt fönster kan vara på sin plats på nästan ingen tid.

Instruktioner

• Öppna fönstret casement så SIDOPOST kan lätt nås. Ta bort fönster skärmen om det finns en och ta ut dra länken stiftet ligger på gångjärnet. Lossa de övre och nedre stabilisatorn arm skruvarna installerat vid huvudet och fönsterbräda i fönstret. Ta dem ut och spara för framtida bruk.

• Ta ut stoppskruven på övre spår och vev operatör handtaget tills bågen är nästan helt stängd. Skjut bågen mot strike sidan av fönstret tills toppen och botten bilden skor lösgöra från spåren och skärp kommer ut.

• Låg skadad skärp ner och ta bort gångjärn kopplingen så att den kan installeras på nya skärp. Mäta storleken på gamla skärp så nya skärp kommer att passa perfekt i ramen.

• Installera gångjärn kopplingen till nya skärp och botten av bågen på fönsterbrädan. Placera den översta bild skon ut på övre banan på strike sidan av fönstret enheten. Göra det samme för botten skon. Skjut skärp tills det är ungefär 3 inches från gångjärnssidan av fönster enheten, och se till att hålla bågen rak hela tiden.

• Anslut övre och nedre stabilisatorn armarna med samma skruvar som används på den skadade skärp. Veva handtaget tills fönstret är öppet nog så dra länken kan installeras över gångjärn stiftet i slutet av operatören armen.

• Skruva skärp tills den stängs helt och låsa den. Installera om skärmen om det fanns en.