mynewspapers.net

Hur man byter en Starter i en 1990 Toyota Corolla

Hur man byter en Starter i en 1990 Toyota Corolla


1990 Toyota Corolla har förrätt placerad på framsidan av motorn mellan kylaren och motorblocket. Det nås lätt från toppen av motorrummet, effektivisera reparation eller utbyte av startmotorn. Om startmotorn på din Corolla drar eller har slutat fungera, dra av motorn och ta det i de flesta någon reservdelslager för Bänktest. Ersättning förrätter är lätt tillgängliga från alla delar butik eller en Toyota-återförsäljare.

Instruktioner

• Ta bort klämman bulten från bilbatteriet kabel slutet med en skiftnyckel, lyft sedan kabeln från batteriet terminalen. Isolera kabeln från batteripolerna.

• Ta bort luft renare slangen från kylaren stödja och lägga den ur vägen för nu. Leta upp startmotorn på förarens änden av motorn, framtill mellan kylaren och motorblocket.

• Ta bort den behålla mutter från "B" terminal på baksidan av starter solenoid med en skiftnyckel, sedan ta bort kabeln från terminalen. Koppla ur kontakten från "S" terminal på baksidan av starter solenoid och ställ den åt sidan också.

• Ta bort de två montering bultar som säker starter till bell bostäder, med hjälp av en socket och ratchet. Skjut startmotorn ur bell huset sedan lyfta startmotorn ur motorrummet. Placera en ny förrätt på plats på bell bostäder och installera bultarna.

• Dra åt startmotorn montering bultar till 29 pund-fot med en momentnyckel och uttaget. Installera "S" terminal ledningar connector på terminalen och skjut sedan "B" terminal tråd på terminalen följt av muttern. Dra åt muttern med en skiftnyckel.

• Installera om renare luftslangen till kanalen med radiator stöd och sedan installera negativa batterikabeln negativa batteriets terminal. Installera clamp bulten batteri kabel till slut och dra åt med en skiftnyckel.