mynewspapers.net

Hur man byter en Oakley Juliet

Hur man byter en Oakley Juliet


Byta linser i solglasögonen Oakley Juliet för skräddarsydda färg linser är en relativt enkel uppgift. Oakley Juliet solglasögon kommer ramen är X Metal Oakley. Linser för Oakley Julia har en beläggning som överlistar svett, regn och andra byggs upp på linserna. Oakley erbjuder ett brett utbud av objektiv färgtoner för Juliet. Om du vill ha linser för extremt starkt ljus eller bara på medium ljus, kräver Oakley Juliet linser bara några steg för att byta.

Instruktioner

• Placera solglasögonen Oakley Juliet på en plan yta i ett välupplyst rum. Leta upp skruvar strax under orbitalsna på solglasögonen. Skruvarna kommer att vara på insidan av solglasögon under linser på ramen.

• Ta bort skruvarna med T6 skruvmejsel. Se till att inte repa linser eller ram när du tar bort skruvarna.

• Ta bort gummi brickor när skruvarna tas bort. Ofta brickor kommer att komma ut med skruvar, men ibland de fastnar. Försiktigt bända ut dem med T6 skruvmejsel vid behov. Placera både skruvar och brickor på ett säkert ställe.

• Dra ramen för en objektiv sida isär något. Driva objektivet ut från baksidan via framsidan av solglasögon. Placera linsen på en mjuk yta där det inte kommer att bli kliad. Upprepa för den andra sidan av solglasögon.

• Placera en av ersättning linser på rätt sida av solglasögon och justera den efter linsen noten på solglasögonen. Skjut in fliken yttre linsen i ramen från framsidan av solglasögon. Objektivet kommer att nafsa på plats. Ersätta det andra objektivet på samma sätt.

• Ersätta gummi brickor och skruvar på båda sidor av solglasögon under orbitalen.