mynewspapers.net

Hur man byter en nyckelbricka knappNyckelbrickor kommer i en mängd olika stilar beroende på vilken typ av bil du kör. Biltillverkarna Använd nyckelbrickan för att ställa sina modeller förutom andra biltillverkare. Nyckelringar kan anges endast att låsa och låsa upp din bil, eller de kan komma med lås, larm och remote-start kapacitet. Knappen nyckelbricka är kopplad till bilens tändningsnyckel. Med dagliga slitage är det möjligt måste du ersätta en nyckelbricka knapp någon gång.

Instruktioner

• Ta bort batteriluckan på baksidan av din nyckelbricka. Ta ut batteriet. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruvarna på baksidan av nyckelbrickan. Om det finns inga skruvar, Använd skruvmejseln som bända bar. Skjut huvudet mellan sömmen på sidan av nyckelbrickan och använda hävstång fäst sidorna apart.

• Separat arbetsmarknadens parter nyckelbrickan. Observera att baksidan håller på kretskortet, medan toppen håller knapparna på plats. Poppa ut-knappen och knappar som behöver bytas.

• Sätt in den nya knappen i hålet på framsidan av din nyckelbricka. Se till att det är i korrekt och vänd på rätt sätt.

• Matcha arbetsmarknadens parter nyckelbrickan. Kontrollera att knapparna är fortfarande på plats. Pushbaksida nyckelbrickan tillsammans. Ersätta några skruvar.

• Sätt tillbaka batterierna och sätt tillbaka batteriluckan. Testa nyckelbrickan för att säkerställa att det fungerar korrekt med ditt fordon.