mynewspapers.net

Hur man byter en miata sufflett

Hur man byter en miata sufflett


Med distinkt styling och kroppen design är Mazda Miata en liten sport Cabriolet som håller två passagerare. Även om Mazda Miata har tillverkats i över 20 år, oavsett om du äger en äldre modell eller en nyare, kan Mazda har fortfarande en ny titt på den. Till gör så, måste Mazda toppen av Mazda Miata ersättas med en ny eller en eftermarknad, när Mazda toppen slits.

Instruktioner

• Linda kroppen av din Mazda med fender omslag och Linda några papper med maskeringstejp i bakrutan av den nya övre ändar.

• Ta isär din Mazda top's klipp och Philips skruvar från bakre däck genom att snurra en Philips skruvmejsel i en moturs rörelse, och dra och demontera bakre mattor.

• Ta isär plast klippen från regnet stången och nötter från baksidan av din Mazda toppen, genom en metrisk hylsnyckel som snurrar moturs och sedan dra bort de tre barerna bakifrån.

• Vik din Mazda topp vid dess mittpunkt, ta isär skruvarna från set plattan genom att snurra en slitsad skruvmejsel i en moturs rörelse, sedan isär gjutning med händerna och ta isär din Mazda weatherstrip fästen genom att snurra en Philips skruvmejsel i en moturs rörelse.

• Demontera nitar från din Mazda topp tyg genom att placera en nit pistol över nitarna, och ta isär våren och skruven som håll ner kabeln snurrar en slitsad skruvmejsel i en moturs rörelse och sedan ta och glida av kabeln.

• Strip off den Mazdas tyget genom att dra på tyget med en platt skruvmejsel placeras mellan bågar. Ta isär nitar från regnet stången genom att placera en nit pistol över nitarna, och demontera bultarna med en metrisk hylsnyckel, sedan monterar du regn järnväg till den Mazdas nya toppen av återmontering nitar och bultar till speciellt-märkt hål på den nya toppen.

• Ta Mazda upp och lägga ovanpå den Mazdas ram, montera kabeln till strängarna ligger i vardera änden av Mazda toppen, sedan sätta Mazda är ställa in plattan, gummilister och den bakre delen av toppen på Mazda, sätta tyget över de övre bågar, med baksidan av tyget på det bakre facket , och sedan använda tång för att binda den.