mynewspapers.net

Hur man byter en Miata Convertible Top

Hur man byter en Miata Convertible Top


Produceras med japansk ingenjörskonst och styling, är Mazda Miata en två-dörrars Cabriolet med ett kapell som är utbytbara. Mazda Miata kapell kan tas bort när det är gamla och slitna ut och en ny kapell kan installeras för att ge ett mer tilltalande utseende till din Miata. Du kan fungera på din Mazda Miata kapell på bekvämligheten av ditt eget garage, utan att behöva gå en mekaniker, genom att följa proceduren nedan.

Instruktioner

• Skydd kroppen av din Miata med fender täcker och sedan tejpa upp några papper på bakrutans sidor om nya konvertibla toppen.

• Dra tillbaka klipp och Philips skruvar från baksidan däck, spinning en Philips skruvmejsel moturs och sedan dra tillbaka din Miata bakre mattor.

• Dra tillbaka regn järnvägens klipp och 10mm nötter från baksidan av din Miata, spinning en metrisk hylsnyckel moturs och dra sedan för att ta ut alla av de bakre barerna.

• Ta tag i den främre delen av Miata upp och föra den ner till centrum, och dra tillbaka skruvarna från din Miata set plattan, spinning en slitsad skruvmejsel motsols, sedan dra tillbaka gjutning och weatherstrips fästen från din Miata, spinning en Philips skruvmejsel, moturs.

• Dra tillbaka din Miata tyg nitar med en nit pistol och sedan dra tillbaka kabeln genom att ta isär våren och skruv från din Miata kabel, spinning en slitsad skruvmejsel moturs.

• Håll en platt skruvmejsel till centrum av den översta bågar och ta tag och dra tillbaka tyget av toppen, dra tillbaka regn järnvägens nitar med en nit pistol och sedan dra tillbaka bultarna från regnet stången med en metrisk hylsnyckel.

• Montera regn järnväg till nya Miata toppen genom att placera nitar och bultar i hålen som är markerade. Ta upp och ställa in den över den Mazdas ram, in kabeln med strings kopplad till den översta sidor, som i set plattan, weatherstrip, och i bakre delen av toppen på plats med det baksida facket och fästes med tång.