mynewspapers.net

Hur man byter en Jeep tändningslåset

Hur man byter en Jeep tändningslåset


Över tiden, kan tumlare och stift i låscylindern tändningen på din Jeep bära och orsaka nyckeln till att bli ineffektiva när du försöker aktivera switchen och inaktivera. Låscylindern är utbytbara du kan köpa en ny cylinder från Jeep återförsäljaravtalet. Du kommer att få en ny nyckel med växeln; men om du vill använda den ursprungliga nyckeln, återförsäljaren kan återställa dricksglas i nya cylindern att arbeta med din ursprungliga startnyckeln.

Instruktioner

• Öppna motorhuven av din Jeep och leta upp negativa batterikabeln på batteriet. Kabeln är svart, och det finns en stor "-" präglade i plasthöljet på batteriet. Lossa behållande bulten på batteri kabel slutet med en skiftnyckel, och ta bort kabeln från batteriet.

• Öppna förardörren och längst ner på rattstången. Det finns ett litet hål i plast surround på botten av kolonnen, precis under den centrala cylindern.

• Sätta i nyckeln in i cylindern i din Jeep och förvandla det till "På" läge. Infoga en pin punch eller mycket liten skruvmejsel i hålet under låscylindern och driva stiftet upp. Ta nyckeln och dra och cylindern rakt ut från rattstången.

• Placera nyckeln i nya cylindern och sätt låscylindern i rattstången tills den snäpper på plats. Vrid nyckeln till läge "Off" och ta bort nyckeln från låscylindern.

• Att bilbatteriet kabeln tillbaka till bilbatteriet terminal och dra åt behålla bult med en skiftnyckel. Cykla i nya låscylindern genom "Tillbehör", "On" "Off" och "Start" positioner för att säkerställa att det fungerar korrekt.