mynewspapers.net

Hur man byter en halvljus strålkastare i en 2003 banbrytande

Hur man byter en halvljus strålkastare i en 2003 banbrytande


Chevrolet TrailBlazer anlände till 1999 som en exklusiv version av Chevy kavaj. 2003 Trailblazer strålkastare använda 9006 låg-beam lampor och 9007 hög-beam lampor. För att ersätta strålkastarna i en banbrytande, måste du först ta bort galler. Även om det kan verka skrämmande, är hela processen med att ersätta en utbränd strålkastare enkelt och inte mycket tidskrävande.

Instruktioner

• Parkera banbrytande och stänga av motorn.

• Öppna motorhuven. Det finns 11 klipp att säkra galler på framsidan av fordonet: två på den längst till höger av galler, två längst till vänster, fyra på den övre delen av galler, två nära mitten av stötfångaren och en i centrum av galler. Ta bort alla klipp genom att dra dem rakt ut.

• Dra galler utanför fordonet.

• Dra två anläggning flikarna skydda strålkastaren montering på plats. Fliken första anläggningen är ovanpå strålkastaren församlingen. Fliken andra anläggning är i det övre hörnet av församlingen. Flikarna anläggning kommer inte ut, men kommer att glida ut bara tillräckligt så att du kan ta bort strålkastaren.

• Koppla ur sidomarkeringslykta lampa trådarna på sidan av församlingen genom att dra. Ta bort strålkastaren församlingen från fordonet.

• Ta bort gummit tätar på baksidan av församlingen för att komma åt lamporna. Låg-beam glödlampan ligger närmast till hörnet med plast halvcirkel. Pull glödlampan rakt ut att ta bort den. Använda hushållspapper att placera den nya glödlampan i församlingen och återanslut gummitätningar.

• Placera strålkastare församlingen tillbaka in i fordonet och återansluta sidomarkeringslykta lampa tråd. Tryck ner på flikarna två jordbruksföretag för att säkra den på plats. Återanslut galler och alla 11 klipp att låsa den. Stäng motorhuven.