mynewspapers.net

Hur man byter en förrätt på en 1995 Volvo 850 vagn

Hur man byter en förrätt på en 1995 Volvo 850 vagn


Förrätt, liksom många av komponenterna på en förbränningsmotor, bär med användning. Om du kör en äldre fordon, till exempel en 1995 Volvo 850 vagn, då är chanserna du kan behöva byta ut startmotorn snart. Den starter jobb är att få ett ryck av el från batteriet och förvandla det till mekanisk energi som förvandlar svänghjulet, fastställande av vevaxel och kolvar i rörelse, vilket leder till förbränning att effektivt start av motorn. Den goda nyheten är att ersätta startmotorn på en 1995 Volvo 850, som på bara om någon typ av bil, är en relativt lätt reparation jobb som kräver endast ett par timmar och en liten mekanisk know-how.

Instruktioner

• Koppla ur bilbatteriet kabeln från batteriet.

• Koppla 1995 Volvo 850's luft intag kanalsystemet genom att ta bort klippen och knäppa kanalsystemet ur position. Skruva loss motorn kylning fläkt kåpan, som hålls på plats med fyra skruvar längs den övre sidan av kylaren. Även lossa elektriska fliken ansluter fläkten med motorns elektriska sele. Detta kommer att avslöja starter och ger dig utrymme för att arbeta. Om du är osäker på vad startmotorn ser ut, är det i form av två cylindriska stycken tillsammans, i samband med ett stycke märkbart större i storlek.

• Unbolt de två skruvarna som fäster startmotorn till motorblocket, med en hylsnyckel. Placera skruvarna i en plats där du inte kommer tappar bort dem. Lossa den elektriska anslutningen från motorn till startmotorn för hand. Det finns en skruv i slutet av startmotorn mittemot längre skruvarna som du först bort; unbolt denna skruv för att ta bort startmotorn från monteringsfästet.

• Sätta din nya starter i samma position den gamle var. Skruv i montering skruv först, sedan de två bultarna på framsidan av startmotorn. Sätt sedan tillbaka den elektriska anslutningen.

• Återanslut bilbatteriet kabeln och starta din Volvo. Inte lägga alla bitar som du tog bort tillbaka tillsammans igen. Det är så du kan testa den nya startmotorn att se till att du har anslutit det ordentligt med svänghjul och Volvo startar upp rätt. Om den startar, Återanslut alla resten av de delar som du tog bort i föregående steg.