mynewspapers.net

Hur man byter en fönster högen Weatherstrip

Hur man byter en fönster högen Weatherstrip


Över tiden, kan weatherstripping i windows bryta upp och bli värdelös. Ersätter weatherstripping hjälper till att spara pengar på din elräkning och kan hålla ditt hus vid en konsekvent temperatur. Högen weatherstripping är en vanlig typ av weatherstrip. Den är tillverkad av små, hairlike fibrer. Dessa fibrer är placerade i centrum av en plast fin. Här fin installeras då i kanal för ditt fönster. Hög fin tätningar tillverkas vanligtvis av aluminiumfönster och dörrar.

Instruktioner

• Ta ut den gamla högen weatherstrip från fönstret. Försiktigt bända öppna kanalen i fönstret med en flat skruvmejsel. Dra upp ena sidan av den gamla weatherstripping att få ett bra tag på högen, sedan avsluta dra ut weatherstripping från fönstret kanal.

• Rengör fönster kanalen med en fuktig trasa för att avlägsna eventuella skräp eller smuts före weatherstrip installationen. Låt torka helt innan du installerar den nya weatherstrip kanalen.

• Mät kanal i fönstret med ett måttband. Överför måtten till längden på den nya högen weatherstripping. Klippa lugg weatherstrip till storlek med en mattkniv.

• Tryck på högen weatherstrip i fönstret kanalen. Sträck inte remsan när du infogar det i kanalen. Trimma ändarna av högen weatherstrip spola till ändarna på kanalen fönster med en mattkniv.

• Tryck på knappen kanal stänga med en tång. Öppna och Stäng fönstret för att se till att weatherstripping fungerar korrekt.