mynewspapers.net

Hur man byter en Dell Precision 650 strömförsörjning med normala

Hur man byter en Dell Precision 650 strömförsörjning med normala


Dell Precision 650 skrivbordet har en 460 watt nätaggregat förinstallerad på fabriken för att skicka rätt watt till varje komponent i datorns hölje. Strömförsörjningen kan sluta fungera om datorn går igenom en strömstöt. Med en död strömförsörjning, ingen av de andra komponenterna funktion, och Precision 650 kommer inte att slå på alls. Lyckligtvis, tredje part är kan ersätta en felaktig enhet.

Instruktioner

• Stäng av datorn Dell Precision 650. Nå bakom 650's fallet och koppla från strömsladden. Ta bort återstående kablarna till andra enheter, till exempel monitor, mus, tangentbord och nätverk kabeln.

• Position Precision 650 på sin sida på en platt arbetsplats, med lucka vänster sida vänd mot dig. Leta upp den cirkulära upplåsningsspaken på baksidan slutet av panelen tillgång.

• Lyft upplåsningsspaken och dra panelen tillgång upp till 90-graders position. Knacka på fingrarna mot flikarna omålade metall på baksidan 650's ärendet till statisk elektricitet i kroppen.

• Leta upp serien av rektangel-formade expansionskort i det nedre vänstra hörnet av 650's fallet. Lyft av plast spaken placerad över den första expansion kortet. Grepp på överkanten av kortet och dra bort kortplatsen.

• Ställ in kortet utanför 650's fallet. Upprepa processen med några tillägg utbredande kort installerade i din Precision 650, om det finns några.

• Lokalisera kortfläkten plast expansion, som är placerad ovanför de tomma expansionsportar kort. Koppla bort kabeln från baksidan av fläkten och tryck på flikarna release på vardera sidan av fläkten. Skjut fan åt höger och dra fläkten ur Precision 650.

• Lokalisera rektangulärt metall strömförsörjningsenheten i det övre vänstra hörnet av fallet. Koppla ur bunten av kablar löper från kanten av strömförsörjningen till den optiska enheten, hårddisk och moderkort.

• Tryck in på cirkelformad låsknappen på sidan av nätaggregatet och Skjut nätaggregatet ut datorns mål. Dra den strömförsörjning bunt av kablar genom hålet i den baksida änden av 650's fallet.

• Skjut nya nätaggregatet i sitt ursprungliga läge av den gammala enheten. Trä en bunt med kablar som är anslutna till nya elnätet genom hålet på baksidan av 650's fallet. Anslut alla kablar till motsvarande portar på den optiska enheten, hårddisk och moderkort.

• Montera expansionskort och expansion kortfläkten. Tryck tillgång sidopanelen ned tills det låses på plats och anslut alla kablar på baksidan slutet av 650's fallet.