mynewspapers.net

Hur man byter en Bowflex Power spö

Hur man byter en Bowflex Power spö


Bowflex är ett fullutrustat gym som kan användas i bekvämligheten av ditt eget hem för styrka utbildning och konditionering. Power spön är lång, mager cylindrarna bifogas blocken, som erbjuder och styr motståndet. Medan power stavarna är ett bra koncept för motstånd, tar upp mindre plats och kan vara säkrare än tunga vikter, som kan tas bort, stavarna småningom har dettjänat ut. Lyckligtvis, power stavar har en bra garanti och är mycket lätt att ersätta.

Instruktioner

• Skruva loss de fyra skruvarna på basen av rutan power spö med en Phillips-skruvmejsel. Tryck på rutan power rod lätt med en gummiklubba att lätta det bort av Bowflex struktur.

• Ta bort plastpluggen på botten av defekta power staven. Skruva loss Phillips-head skruven och dra power staven ur rutan power rod.

• Guide replacement power staven tillbaka i rutan power rod. Se till att facket längst ner på power staven passar ihop med åsar på botten av hålet.

• Säker power stången genom att dra åt Phillips-head skruven i botten. Nya power stavar har sina egna skruvar, oavsett om de är replacement power stavar eller uppgraderingspaketet som möjliggör mer vikt.

• Ersätta rod effektbox och dra åt skruvarna för fyra Phillips-head. För att säkra rutan power rod, ge det några kranar med en gummiklubba.