mynewspapers.net

Hur man byter en bärgning nyckel för en BMW

Hur man byter en bärgning nyckel för en BMW


Om du köpt en BMW nyckel från en tredje part eller bärgningsföretag och förlorat det, kommer att du behöva hitta en annan ersättning. Olika modeller av BMW bilar har olika krav. Några kan du köpa en nyckel från en tredje part, medan andra måste köpas direkt från BMW själva. Programmera nyckeln är ett annat hinder som nyckeln inte fungerar förrän det är synkroniserad upp med din individuella bil. Beroende på modell, kan du hitta en ersättningsnyckel genom en BMW återförsäljare eller även en tredje part säljaren.

Instruktioner

• Ringa BMW kund service line på (800) 831-1117. Berätta den modell och år av din BMW och begär en offert för priset för en ersättningsnyckel. Priset varierar vanligtvis från ett par hundra till flera hundra dollar för nyckel och programmering. Behöver du detaljer om din bil för att bevisa att du äger, så har den VIN-nummer och titel redo när man talar med en representant.

• Gå online och söka efter en BMW återförsäljare eller annat ring för information om en närmast dig. Du kan ta bilen och har dem skär en ny nyckel och program det för dig, och kostnaden är liknande till att beställa en nyckel från BMW service centrum. Var noga med att fråga om antalet nycklar erbjuds i affären och kontrollera att programmering ingår i totalpriset.

• Sökning på nätet för en ersättningsnyckel från en tredje part säljare. Medan köpa en ersättningsnyckel utanför BMW kan vara mycket billigare, måste du kontrollera att du kan programmera nyckeln själv och att instruktioner ingår med nyckel. Om du köper en nyckel från en icke auktoriserade BMW leverantör och inte kan programmera det själv, kommer ni att ta fordonet i en BMW återförsäljare och betala sin avgift för programmering.