mynewspapers.net

Hur man byter en Audi nyckel

Hur man byter en Audi nyckel


En förlorade eller skadade Audi nyckel betyder du inte kommer att gå någonstans i bilen något snart--inte tills du får en ersättningsnyckel. Ersätter Audi nycklar är tillgänglig endast från en Audi-handlare eller en oberoende återförsäljare är tillåtna för Audi viktigaste ersättningen. Nya Audi bilar är utrustade med Audi Smart nyckel, som är en programmerbar knapp med en elektronisk kod för att starta bilen. Kostnaden för att ersätta en smart nyckel är dyrare än kostnaden för att ersätta en vanlig nyckel för en äldre Audi och priser kan variera mellan olika återförsäljare och andra Audi viktigaste ersättningen anläggningar.

Instruktioner

• Webbplatsen för Audi återförsäljaravtal locator. Det finns en länk till webbplatsen i avsnittet resurser. Ange postnummer eller stad du bor i. Klicka på "Sök" och webbplatsen kommer att lista i närheten Audi återförsäljare; de närmaste återförsäljarna kommer att visa på listan först. Det finns också en interaktiv karta som visar givarens platser.

• Klicka på generalagentens namn. Ring det telefonnummer som visas att inrätta ett möte. Berätta att du behöver en viktigaste ersättningen.

• Ta ditt körkort till återförsäljare; du vill spörjas för ID kontroll när du anländer. En kvalificerad låssmed skapar en ny nyckel för dig. Du får nyckeln på generalagenten. Låssmeden inaktiveras också din gamla nyckel, om du har en ny Audi som använder Audi Smart Key.