mynewspapers.net

Hur man byter en 97 Subaru Legacy bakre hjul uthärdaSubaru Legacy infördes 1989. 1997 arvet är en del av den andra generationen av nykonstruktioner. Arvet och erbjuder två olika kroppstyper: en four-door sedan eller fem dörrar estate bil. Processen för att ändra de bakre Hjullager är samma i båda fallen. Hjullager är inne i Hjulnavet och kräver särskilda verktyg för att ta bort. Du kan spara tid och pengar genom att ta bort bärande Hjulnavet och tar den till en professionell mekaniker att ta ut och installera de nya lager. Eller, du kan hyra verktygen på en auto-butik.

Instruktioner

• Lossa muttrarna lug på bakhjulet av arvet med din drivrutin för lug mutter. Ställ bilen domkraften under arvet framför bakhjulet. Ta upp arvet så att bakhjulet stiger från marken. Ta bort lug nötter. Dra hjulet av arvet. Ställ det åt sidan.

• Sätt på din latexhandskar. Ta bort två 16mm skruvar säkra bromsok till rotorn. Dra bromsok från rotorn. Ställ den på fjäderben.

• Dra rotorn av Hjullager montering.

• Ta bort fyra 14mm skruvar säkra Hjullager montering på trumman. Dra församlingen bort.

• Ta församlingen till en professionell mekaniker att ha de gamla Hjullager bort och den nya sätta i. Annars, in sammansättningen på plan mark. Placera hjulet med avdragare över församlingen. Infoga de bultar som kommer med avdragaren i bult hålen på församlingen. Bifoga ett uttag som passar din avdragare på avdragare muttern. Vrid avdragaren moturs med en ratchet till församlingen kommer bort av Hjullager hub. Mala Hjullager ras av navet med din kvarn. Ange den nya Hjullager race på navet. Ange församlingen på andra sidan av loppet. Möta församlingen på marken. Tejpa navet nedåt med en hammare tills loppet sitter mellan församlingen och navet.

• Omforma församlingen på trumman med fyra bultar bort tidigare. Montera rotorn. Montera bromsok. Montera hjulet. Lägre arvet till marken.