mynewspapers.net

Hur man byter en 1992 Honda Accord tändningslåset

Hur man byter en 1992 Honda Accord tändningslåset


Tändningen på en 1992 Honda Accord är ansvarig för att utlösa börjar processen för motorn. Över tid och efter tusentals startar, de inre komponenterna i tändningslåset kan bryta ner tills så småningom tändningen switch kan inte göra sitt jobb längre. För att åtgärda problemet, måste du ersätta växeln med en ny. Detta är inte en svår process, men det kan ta en timme eller så att göra, beroende på din nivå av erfarenhet.

Instruktioner

• Leta upp Honda emblemet i centrum av ratten. Ta bort emblem med den flathead skruvmejsel. Unbolt centrum bulten på ratten med hjälp av 1/2-tums ratchet och uttag. Rock ratten fram och tillbaka för att ta bort den från rattstången.

• Ta bort rattstången täcker med Phillips-skruvmejsel. Koppla från de elektriska anslutningarna till switchen med händerna. Sätter nyckeln i tändningslåset och förvandla det till "0" position. Skruva loss växeln från kolumnen med Phillips-skruvmejsel och ta ut den.

• Justera växeln ersättare i inhysa och sedan installera det med Phillips-skruvmejsel. Anslut ledningarna till växeln för hand. Installera om manöverorganet kolumn locket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel och ratten med hjälp av 1/2-tums ratchet och socket.