mynewspapers.net

Hur man byter bromsok på en Volkswagen Golf GTI

Hur man byter bromsok på en Volkswagen Golf GTI


Volkswagen Golf GTI använder en broms rotor och bromsok design för dess bromssystem. Denna broms design kan Golf GTI att dra nytta av den ökade klämkraft som en bromsok använder över en bromstrumman stil system. Hydraulisk vätska pressas genom stål broms slangar och riktas i bromsok systemet. Bromsok innehåller en bromskloss som pressas mot en rotor (skiva), som orsakar friktion och bromsar bilen. Med tiden kan bromsok fel på grund av ålder. När detta händer, griper ditt bromsok vanligtvis. Du kommer att kunna berätta om din Golf bromsok beslagtagit eftersom ratten kommer att dra i riktning mot den beslagtagna bromsok under bromsning. Ju hårdare broms åtgärden, den mer bilen kommer att dra i riktning mot den beslagtagna bromsok.

Instruktioner

• Bryta främre lug muttrarna löst GTI med en däck skiftnyckel. Slå klackarna 1/4 vrid moturs.

• Jack framsidan av GTI med den främre jack punkten ligger bakom kylaren.

• Placera en jack står under varje främre jack stand nypa svetsar. Dessa ligger direkt under förare och passagerare sidodörrar. Lägre GTI på läktarna.

• Att ta bort lug nötter och dra hjulet av hjul nav församlingen.

• Ta bort övre och lägre montering bultar på bromsok. Bromsok omfattar del av rotorn, som är en skiva som monteras på framsidan av Hjulnavet.

• Skjut bromsok montering av broms rotorn och säkert bromsok till Golf's coil springs på fjädringen ovan bromsaenheten. Var noga med att inte skada gummi bromsen linje är ansluten till bromsok i denna process.