mynewspapers.net

Hur man byter brickor i en enda handtag blandare

Hur man byter brickor i en enda handtag blandare


En enda handtag blandare har brickor kallas O-ringar, ligger runt pipen området vid basen av fixturen. Ändra dessa brickor kräver avlägsnande av handtag och patron. Reparation fixar läckor uppstår från basen av kranen och osynliga läckor i duschvägg. Ge gott om tid att utföra reparation korrekt.

Instruktioner

• Stänga av vattnet ventilerna till kranen. Hitta dem bakom duschväggen, tillgänglig via en panel dörr i väggen. Om det finns ingen lucka, Stäng hemmets viktigaste vattenventil.

• Ta bort kranen handtag genom att lossa ställskruven på basen av handtaget med en insexnyckel och sedan skjuta den bort. Ta bort behållande klippet eller motorhuven (kupolformad bit) att exponera patronen. Ta bort patronen genom att dra.

• Lossa skruvarna i trim med en skruvmejsel och skjut dem ut. Ta bort trim plattan att exponera hela kranen montering. Skjut O-ring brickor av basen av fixturen och ersätta dem med nya O-ringar.

• Ersätta trim och patron. Installera en ny bläckpatron för att ersätta ventilerna i patronen. Ersätta motorhuven eller behållande klipp och installera om handtaget.