mynewspapers.net

Hur man byter blinker blottaren på en 2001 Jeep Cherokee

Hur man byter blinker blottaren på en 2001 Jeep Cherokee


De 2001 Jeep Cherokee indikatorerna och akut blinkers styrs av flasher reläet. Om din indikatorer eller nödbelysning inte blinkar korrekt och kontrollerat glödlampor är funktionella, kan reläet vara utbränd. Du kan köpa en ersättare relä från en auto delar lagra och ersätta det hemma. Att hålla din indikatorer och fara lamporna fungerar ger säkerhet på väg.

Instruktioner

• Placera det Cherokee ratt i det högsta läget som möjligt att göra det lättare att få tillgång till instrumentpanelen panelerna.

• Ta bort de tre skruvarna säkra den lägre dashboard panelen under ratten med en stjärnskruvmejsel. Dra panelen rensa bort instrumentpanelen.

• Förstå blinker-relä och dra direkt tillbaka till koppla från den. Blinker-relä monteras ovanför säkringsboxen på förarsidan och reläet är stämplad med "50732" eller "TBB89" för lätt identifieringen.

• Skjut in ersättare reläet i montering området tills det är säkert. Byta ut panelen lägre dashboard. Sätt de tre skruvarna tillbaka i panelen dashboard och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.

• Tillbaka ratten till din önskad position. Testa blinker-relä för korrekt funktion.