mynewspapers.net

Hur man byter ben på en stol Queen Anne

Hur man byter ben på en stol Queen Anne


Queen Anne-stil är en utsirad, överdådiga stil som innehåller snidade träben med antingen trägolv eller stoppade sitsar och ryggar. Queen Anne stil har funnits i många år och många av stolarna är fortfarande i bruk. Benen är ofta de första sakerna att gå eftersom de glida över golvet och split eller spricka på fötterna eller där de är anslutna till stativ. Det finns reservdelar för de flesta stolar.

Instruktioner

• Vänd stolen upp och ner och låg över två sawhorses. Med hjälp av en skruv pistol, skruva loss alla att stöttorna som håller benen på ramen. Klammerparenteserna kan vara antingen metall eller trä. Det blir en stor skruv genomträngande benet genom stag i centrum och två mindre skruvarna genomträngande stag i ramen av stolen.

• Ta tag i benen. Om de är redan löst, dra dem ur ramen. Om de verkar fastnat, peka på benen i sidled med en hammare för att befria dem och sedan ta bort dem.

• Skrapa bort eventuella kvarvarande lim eller skräp med en mejsel från området där benen fäst på ramen. Om det finns några små brads eller naglar, Använd diagonal tång för att dra ut dem. Skrapa ramen ren och slät där benen röra.

• Applicera en liten mängd av lim till området där benet vidrör ramen. Stå benet på plats mot hörnet av ramen där den gamla kom bort. Passa stag över benet där den kom bort av ramen. Använda skruv pistol, skruva sidorna av stag till ramen med samma skruvarna som kom ut från stag. Du bör se lim sipprar ut från bakom benet.

• Skruva stora skruven genom centrum av stag i benet. Driva svårt att komprimera stag mot benet. Göra alla fyra sidor.