mynewspapers.net

Hur man byter batteri i en nyckelbricka

Hur man byter batteri i en nyckelbricka


Batteridrivna nyckelbrickor kan du låsa upp dörrarna till din bil distans. Några viktiga berlocker är sofistikerade nog att du slår på lampor och även starta motorn i bilen innan du får i den. En nyckelbricka är ganska små och därför så är batteriet. Även ett batteri kan pågå mer än ett år, är det viktigt att inte låta batteriet går död; annars måste du hitta din nöd metall nyckel. Om du tycker att du får närmare och närmare ditt fordon innan dörrarna låsa upp distans, behöver du byta batteri i din nyckelbricka.

Instruktioner

• Använd en liten flat skruvmejsel för att bända öppna de två halvorna av nyckelbrickan. De flesta nyckel berlocker klipp ihop så du kan byta batteri ganska snabbt. Försiktigt in en skruvmejsel mellan två kanter; vanligtvis finns det en särskild plats för dig att göra detta, då något vrida skruvmejseln så de två delarna separat.

• Lägg den övre halvan av nyckelbrickan åt sidan. Nederkant hälften innehåller batteriet.

• Titta längst ner hälften av nyckelbrickan att ta reda på hur batteriet monteras. Det kan ha en liten batteriluckan som hålls på plats av Phillips skruvarna, så använd en passande storlek skruvmejsel för att ta bort de små skruvarna, lyft av locket och ta bort batteriet med hjälp av fingrarna. Vissa nyckelbricka batterier hålls i en metall-kortplats, så använd en liten platt huvud skruvmejsel att driva batteriet från platsen, ta sedan bort batteriet med hjälp av fingrarna. Alternativt, batteriet kan enkelt resten på terminalen i basen av nyckelbrickan, så bara lyfta den med fingrarna.

• Kontrollera nyckelbrickan att ta reda på vilket sätt batteriet måste placeras. Nyckelbricka batterier är liten knapp batterier. Plattan ovanpå batteriet har ett "+" präglat på den för att ange positiva. Den andra sidan är något som tas upp och har inte en etikett, men är den negativa Polen. Nyckelbricka terminalerna är tydligt märkta "+" och "-", så du måste se till att den "+" sidan av batteriet ansluts till den "+" terminalen i nyckelbrickan.

• Lägg ersättningsbatteri i botten hälften av nyckelbrickan använder en omsvängning av den metod du använde för att ta bort den. Placera den på basenheten om det bara vilade på terminalen eller Skjut batteriet i facket med hjälp av fingrarna. Om batteriet har en batteriluckan, sätt på locket över batterifacket och ersätta skruvarna. Dra åt skruvarna med hjälp av en skruvmejsel.

• Sätta den övre halvan av nyckelbrickan på botten halv. Använd fingrarna till tryck på de två halvorna tillsammans tills du hör och känner dem klickar du på.