mynewspapers.net

Hur man byter batteri i en Microsoft-mus

Hur man byter batteri i en Microsoft-mus


En Microsoft trådlös mus är mer praktiskt än sin kabelanslutna kusin. Det trådlösa utbudet kan du flexibilitet och frihet som bara en mus utan en sladd kan ge. Sladdlösa möss har dock en svaghet: batterier. Beroende på vilken typ av Microsoft trådlös mus du egen, vara beredd att byta batterier varje fyra till sex månader.

Instruktioner

• Leta upp tillgång batterilocket på Microsoft mouse. På vissa enheter, är det beläget på basen av musen (den delen som sitter på ditt skrivbord). På andra enheter lagras batterierna i kroppen av musen.

• Ta bort åtkomst batteriluckan genom att trycka på klippet ta bort plastskyddet lappa. Om batterierna finns i kroppen av musen, tryck på fliken release på undersidan av musen och luckan upp. Ta bort de döda batterierna och kasta dem.

• Titta inuti batterifacket och identifiera de "+" och "-" symboler som anger den terminal batteriklämmor polaritet. Sätt in batterierna i musen medan att polariteten på batterierna matchar med diagrammet inuti batterifacket. Stäng access batterilocket på musen.

• Se till att den röda lampan från optiska strålen inuti musen är på. Slutligen tryck på "Leta" eller "Sync" knappen på den trådlösa mus sändtagaren att återställa den trådlösa anslutningen mellan din dator och mus.