mynewspapers.net

Hur man byter batteri i en Ford nyckelbricka

Hur man byter batteri i en Ford nyckelbricka


Avlägsna posten erbjuder Ford ägare möjlighet för bekvämlighet, så att de kan låsa upp dörren med en knapptryckning. Paniklarmet som kommer med funktionen remote post inte bara kan skrämma bort förövarna, men också kan hjälpa dig att hitta din bil i en fullsatt parkeringsplats. Nyckelbrickan fungerar på ett mynt-typ 3-volts litium CR2030 batteri. Som alla batterier, måste så småningom du ersätta den.

Instruktioner

• Bända isär din Ford nyckelbricka med hjälp av ett öre eller en annan liten mynt och kil försiktigt sprickan runt halvorna av nyckelbrickan. Det bästa stället att bända isär är nära nyckel ring.

• Ta bort det gamla batteriet med fingrarna, men se till att inte torka bort alla smörjmedel runt batteriet terminalen kablar.

• Infoga det nya batteriet genom att fästa det på plats. Om du är osäker på vilket sätt batteriet går, titta på diagrammet på insidan av din nyckelbricka. Diagrammet kommer att visa dig exakt hur man sätter i batteriet. Se till att följa dessa instruktioner och fäst batteriet på plats.

• Lägger ihop de två halvorna av nyckelbrickan tillbaka genom att fästa dem på plats.