mynewspapers.net

Hur man byter batteri i en Braun 6520En Braun 6520 Flex integrerad Ultra Speed laddningsbara rakapparaten är en rakapparat utformad för användning av män. Det har en lös huvud som lutar för att anpassa sig till ansiktets konturer och en tre steg skärsystem för en nära, slät rakning. Braun 6520 kan drivas med en nätsladd eller uppladdningsbara batterier. Över tiden behöva batterierna bytas. Braun rekommenderar med rakhyveln till en auktoriserad servicestation för reparation. Försöker byta batteri själv kan ogiltigförklara tillverkarens garanti och/eller orsaka permanenta skador på rakhyveln.

Instruktioner

• Navigera till http://www.braun.com/us/consumer-service.html?country=United påstår av Amerika & kontinenten = am & action = land. Ange din stad och postnummer att hitta service centrum närmast dig. Alternativt kan du ringa 1-800-BRAUN-11 för att få telefonnummer och adress till närmaste servicecenter.

• Kontakta servicecentret. Vissa servicecenter tillåter dig att skicka rakhyveln till dem, andra kräver att du tar rakhyveln till dem. Vidta åtgärder för att få din rakhyvel till Servicecentralen.

• Ladda det nya batteriet när rakhyveln returneras till dig. Anslut laddaren till botten av rakhyveln och låta batteriet ladda över natten.