mynewspapers.net

Hur man bygger ytterväggar med skumgummiplatta inuti & ut

Hur man bygger ytterväggar med skumgummiplatta inuti & ut


Modeller av hus eller byggnader använder ofta skum motsvarar tjockleken på väggen. Skum är en robust, platt bräda som är lätt att klippa och manipulera. Det ger en ren, klar modell som kan förskönas med representationer av fönster, dörrar eller andra funktioner. Att skapa väggar av skum tar lite övning och skarpa verktyg. När du har gjort några nedskärningar, kommer du att kunna hantverk även intrikata väggar och få dem att se bra.

Instruktioner

• Rita planlösningen i din byggnad på papper. Överför måtten eller limma planlösningen på ett ark av skum. Använda en sprejlim och gnugga planritning från centrum ut till ta bort några rynkor.

• Ställ in en guide som hjälper dig att Mitren skära vägg hörn. På modeller där papper ytan kärna skumgummiplatta är att föredra som både interiör och exteriör vägg ytan, måste vara gerade hörnen.

• Tejpa en metall linjal till kanten av tabellen arbete så det fram över kanten av bordet med 1/8 tum. Du använder denna härskare som den nedre kanten av en mitre hörnet skärande guide.

• Linje upp en bit skrot skum som har en rak kant med kanten av linjalen och tejpa skrot ner ordentligt. Använda skrot till praxis att göra gerade snittet tills du är bekväm med dina resultat.

• Mäta tjockleken på skum. Överför din mätning till den plana ytan av skrot foam kärna. Mät med raka eggen av foam kärna och dra en linje parallell med linjalen. Till exempel, om din skum är 1/4-tums tjock, mått från kant på skummet core 1/4 tum och dra en linje. Placera den andra metall linjalen på linjen och tejpa fast den ner ordentligt (tejpa eggen linjalen där du vill klippa).

• Skär genom den översta papperet av skrot skum genom att rita din brytkniv längs metall överkant. Försök inte att skära djupa. Efter det första grunt snitt, placera din vassa blad så den berör både toppen och botten linjalen kanten på samma gång.

• Skär skrot i denna vinkel. Du bör skapa en 45-graders avfasning nedskärning. Använda denna nedskärning för hörnen av dina väggar så båda insida och utanför din väggar är papper omfattas.

• Mät längd och höjd på din första vägg. Vanligtvis är väggarna i varje våning av en höjd så att du kan klippa flera remsor av samma höjd. Klipp din vägg till längd och sedan använda guiden mitre och din kniv till avfasning båda ändar. Tillämpa vitt lim längs den nedre kanten av väggen och limma den över planritningen så vass spets i varje ände är på utsidan av väggen hörnet.

• Fortsätta skära väggar. Snart kommer du att notera att din mitre eller 45 graders klippa följer i/utanför hörnet av muren inte insidan/utanför byggnaden. Många byggnader har skrymslen. Detta innebär att vissa väggar har motsatta Broderiset och andra kommer att ha Broderiset går i samma riktning. När du ansluter två väggar, limma Mitren. För att hålla väggen nivå och raka medan det torkning, sätt in rakt stift höga och låga genom Mitren i angränsande väggen.