mynewspapers.net

Hur man bygger utomhus vatten fontäner

Hur man bygger utomhus vatten fontäner


En utomhus fontän kan lägga skönhet och intresse till din bakgård eller trädgård. Landskapsskötsel projektet, är om slutresultatet ser ut som en professionell design, ganska lätt att bygga själv. Bygga utomhus vatten fontäner i en befintlig damm eller en stor behållare och lägga till tilltalande sevärdheter och ljud i din trädgård bostadsyta.

Instruktioner

Bygga utomhus vatten fontäner

• Välj en behållare för din bakgård fontän som är både estetiskt tilltalande och vattentäta. Storleken på behållaren behövs är baserad på vilken typ av fontänen vatten spray design du vill använda. Några bra exempel är stor uteplats blomkrukor, galvaniserad metall baljor, färdiga cement vatten trädgård behållare och förformade dammar. Om du har en befintlig damm i din trädgård, är det den perfekta platsen för en fontän. Testa den behållare som du väljer för vattentäthet innan uppsättning upp.

• Fäst en styv plast rör till utgången i en liten, dränkbara damm eller fontän pump. Dessa kan köpas på de flesta trädgård och landskapsarkitektur butiker. Röret bör skäras med en handsåg så att det är precis ovanför vattnet i den behållare som du använder för bakgård fontän. Mäta höjden på pumpen och lägga till längden på röret eller röret för att få rätt höjd.

• Täcker vatten intag öppningen av fontän pump med ett färdiga filter eller ett stycke nät. Detta förhindrar eventuella detritus från att få i motorn och förstör pumpen. Många pumpar har ett filter. Du kan också koppla en slang till intag öppnandet och placera den så slutet är av golvet i vattenbehållaren.

• Placera fontän pump i botten av vattenbehållaren så att den styva rör eller rör vänd rakt uppåt i centrum. Skruv eller klämma på fontänen tillbehöret som du köpt för att skapa vatten displayen du önskar. Du kan också lämna röret öppen för en enkel bubbelflaskan fontän. Fontän bilagor kommer i en mängd olika utföranden: uppåtgående spray, paraply och luftare. Använda en vars spray får plats inuti behållaren.

• Skär en bit av styv plast nettning rätt storlek att passa in i toppen av behållaren utomhus vatten fontän. Klipp ett hål i centrum än bara passar över plast röret. Detta nät kommer att förhindra stora skräp som löv och kvistar, från fallande i fontänen och påväxt vattnet. Det kommer också att hålla röret upprätt så fontänen ser bäst. Användning behandlas metall- eller S-krokar att koppla sidorna av nätet över kanterna på behållaren vatten fontän. I en damm, kan du bara placera kanterna av plast-nät under stenar på sidorna, eller avstå från detta steg helt och hållet.

• Placera behållaren utomhus vatten fontän där du vill bo. När den är fylld med vatten, blir det nästan omöjligt att flytta. Välj en plats som det är nära ett eluttag. Fyll behållaren helt med vatten och sedan koppla in fontän pump. Justera fontän spray mekanismen för att få vatten cascading eller besprutning exakt som du vill ha den. Utomhus fontän är klar.