mynewspapers.net

Hur man bygger utomhus glas & trä montrar

Hur man bygger utomhus glas & trä montrar


Utomhus glas och trä montrar är används display viktiga objekt utanför. Montrarna som dessa måste göras av robust material för att hålla glasskivor och det måste av väderbeständigt material. Behandlat virke och cedar är två bra exempel. Behandlat virke innehåller kemikalier för att motstå väder medan ceder har en naturlig förmåga att göra detta. Cederträ används ofta för olika utomhus projekt.

Instruktioner

• Position staketet på bordet såg så är det 1-tums bort från bladet. Höja bladet till 1/2-tums ovanför tabellen. Springa en 48-tums styrelse över bladet dess 48-tums kant mot staketet. Rotera brädet 90 grader och kör styrelsen över bladet igen hålla 48-tums spåret mot staketet. Upprepa detta steg med respektive 48-tums styrelse. Dessa spår att hålla ditt glas sidor.

• Låg två 48-tums brädor platt och parallellt så ett par spår vänd mot marken och det andra paret vända mot varandra. Space brädorna så deras ytterkanterna är 24 inches isär. Låg två 24-tums brädor vinkelrätt ovanpå brädorna så att deras ändar är i jämnhöjd med sidorna av 48-tums brädor och så en kant på varje 24-tums ombord är jäms med ett par av avslutar av 48-tums brädor. Skruva de 24-tums brädorna till 48-tums styrelserna med fyra skruvar för varje bräda. Upprepa med de två senaste 48-tums och 24-tums brädor.

• Placera parar av 48-tums brädor upprätt så fyra 24-tums styrelser är parallella. 48-tums styrelser bör vara mellan 24-tums brädor och ytterkanterna av 24-tums styrelser bör 26 inches isär. Placera en 26-tums styrelse mot ändarna på 24-tums brädorna så att hörnen är infälld. Skruva de 26-tums brädorna i denna position med fyra skruvar för varje styrelse. Detta är ramen till din monter.

• Ställ in ramen på sin sida så 1-av-4-tums styrelser är vertikal. Placera ett ark av plywood mot ändarna av 48-tums brädorna så att dess kanter är i jämnhöjd med 1-av-4-tums brädor. Skruv plywood till ändarna på 48-tums styrelsen så varje skruv är 1 tum från varje kant av hörnet. Detta är botten för att ditt fall.

• Skjut varje blad av glas i spåren av 48-tums ombord. Placera fallet upprätt och lägga till ditt innehåll i fallet. Lägg på den sista ark av plywood ovanpå 48-tums brädor och skruva ner efter samma process som du gjorde i föregående steg.