mynewspapers.net

Hur man bygger utomhus däck trappor

Hur man bygger utomhus däck trappor


Om att lägga till pricken till en ny yttre däck eller ersätta en befintlig uppsättning steg, att bygga trädäck stegen för dina däck är lika enkelt som efter tiden beprövad metod används av snickare till layout och skär jämnt fördelade, strukturellt ljud trappor av valfri längd. Med några grundläggande geometri och gemensamma verktyg och rätt material, kan bygga trädäck steg ske. Framgångsrika slutförandet av projektet kommer att ge många års pålitlig tillgång till dina däck.

Instruktioner

• Vila i slutet av en byggmästare nivå på ytan av däck, sträckte sig ut över landningen, mät sedan det vertikala avståndet mellan nederkanten på nivån i toppen av landningen ytan med hjälp av ett måttband för att definiera den trappa "total uppgång.

• Beräkna antalet steg som du behöver genom att dividera total uppgång mätning med sju, den mest bekväma steg höjden enligt BestDeckSite hemsida. Om beräkningen inte ger en exakt antal steg, runda upp till nästa nummer. För att bestämma höjden på varje steg, känd som riser höjden, dividera total uppgång mätning med antalet steg, råder BestDeckSite. Till exempel gör en total uppgång mätning av 32 inches, dividerat med sju, 4.57. Avrundning detta nummer upp till anger fem att göra fem steg. Dela upp 32 av 5 och du vet för att göra en riser höjd av 6 3/8 inches för varje steg.

• Mät bredden på slitbanan materialet som används för stegen. Gemensamma steg trappstegen är vanligtvis mellan 11 och 12 inches djupt. Med denna sista mätning, är de uppgifter som behövs för att skära stegen avslutade.

• Vila en längd av 2-av-10 furu eller ceder lumber över sawhorses eller på en plan yta till layout steg stöder, kallad "stringers."

• Titta ner längden på kanterna styrelsen att avgöra om styrelsen är krökt något, kallad "krönt". I så fall bör steg nedskärningarna i böjda ytterkant. Om styrelsen är rak, kan stegen skäras i antingen kanten.

• Lägger ut stringer genom att placera en vinkelhake platt på styrelsens yta och sedan justera riser höjddimensionen på korta armen av torget med styrelsens kant, justera slitbanan djupdimensionen på torget med samma kanten av styrelsen längre arm. Var noga med att placera det första steget ungefärligt 12 inches från slutet av styrelsen att ge utrymme för nedskärningarna som bas. Med vinkelhake i detta läget, scribe en linje längs båda kanterna på torget att markera skåran skäras på det första steget.

• Fortsätta att markera de steg som krävs, positionering i början av varje slitbanan rad med slutpunkten för den föregående riser raden märkt, tills antalet steg bestäms i avsnitt 1 har markerats.

• Markera den stringer övre änden skär genom att mäta en punkt på toppen däckmönster linje från dess skärning med riser linjen däckens mönsterdjup minus 1 tum. Utöka en linje från torget mark till slitbanan linjen till kanten av styrelsen parallellen med den top riseren. Övre snittet är den vertikala ytan av stringer som kommer att vila mot och fäster vid sidan av ram.

• Markera bas snittet av stringer genom att mäta en punkt på den första raden riser, från dess skärning med första slitbanan linje, ner till riser höjd minus tjockleken slitbanan. Utöka en linje från detta märke, kvadrat till riser-linjen, till kanten av brädet parallellt med den första tråd raden. Bas snittet definierar den nedre änden av stringer som sitter på landning ytan.

• Skär raderna slitbanan och riser, samt övre och nedre nedskärningarna i trapporna 5 och 6 med hjälp av en cirkelsåg, att göra vissa att bara klippa till insidan hörnet av varje steg skårorna, sedan använda en handsåg att slutföra nedskärningarna. Göra inte över snitt steg raderna.

• Låg trappa stringer utförts i steg 7 för en annan längd 2-av-10 furu eller ceder virke för att använda färdiga stringer som mall för att markera andra stringers behövs för att stödja trappan. För trappor upp till 30 inches bred, Använd två stringers och använda tre frilansreporter för trappor upp till 48 inches bred. För längre steg bredder, utrymme en stringer varje 24 inches för korrekt steg stöd.

• Installera stringers genom att placera den övre änden skära av varje stringer mot ramen sida av däcket och skydda dem på plats med 90-graders metall clips på varje sida med klipp naglar. Använd en vinkelhake att göra vissa att stringer är installerad square på sidan av däcket och utrymme dem lika varandra inom önskad bredd av trappan.

• Fäst den första slitbana styrelsen med guldpläterade prydnad skruvarna genom slitbanor i stringers. Upprepa för varje steg slitbanor.