mynewspapers.net

Hur man bygger utomhus brick trapporTegel trappor kan byggas mer än ett sätt. Tegel kan användas att bygga hela trappan. Bildade och hällde betong trappor kan vara täckt med tegel eller kombinera tegel med färsk betong. Kostnaden för byggnaden hela trappan av dyra tegel verkligen kan lägga upp, med tanke på inre tegelstenarna syns inte. Formning och hälla betong trappor är ett stort projekt av sig själv, än mindre att lägga ett annat projekt av lägga ett lager av tegel. Kombinera tegel för utsidan och en färsk betong kärna är en lättare, mindre dyr metod att bygga utomhus brick trappor.

Instruktioner

Plan

• Bestäm höjden behövs för trapporna genom att mäta från marken till översta steg. Översta steget bör vara cirka 15,25 cm (6 tum) under tröskeln för en dörr eller Använd den översta nivån om blandning i en trottoar.

• Mäta och lägga till den bredd och tjocklek av valda tegelstenarna tillsammans och lägga till 2,5 cm (1 tum) för murbruk leder. Till exempel gemensamma tegel bredd är 9,5 cm (3.75 inches) brett och 5,75 (2,25 inches) tjock för 15.25 (6 tum) plus 2,5 cm (1 tum) för murbruk fogar är 17.75 cm (7 tum). Varje steg blir ungefärligt 17.75 cm (7 tum) hög.

• Dela höjden behövs för trappan av steghöjd att ta reda på hur många steg behövs för trappan.

• Bestämma djupet av varje utbyggnad av hur du väljer att förlägga tegelstenarna för varje riser. Sättsteg bör vara minst 38 cm (15 tum) djupt för bekväm och säker användning av trappan. Lägga ut tegelstenar i ett mönster för den nedre utbyggnad med 1,25 cm (1/2-inch) blanksteg mellan varje tegelsten och mäta djupet för slitbanan och bredden på trappan.

• Multiplicera djupet för varje slitbanan av antalet slitbanor. Detta är hur länge pad kommer att behöva vara för tegel trappan. Plattan blir bredden bestäms med låg ut tegelstenar och djup avgörs av antalet sättsteg.

Skapa grunden

• Mät omkretsen av området behövs för trappor och märket med landskapsplanering sprayfärg.

• Gräva ut området 20 cm (8 tum) under marknivå. Placera en nivå på marken för att se till att området är nivå.

• Kompakt jord med en hand tamper. Lägg till 5 cm (2 tum) av grus och packa till kompakta. Lägga till ytterligare 5 cm (2 tum) av grus och packa till kompakta grus. Placera en nivå på grus så att gruset nivå. Lägga till eller ta bort grus som behövs för att nivå grus för pad.

• Skär 10 cm (4 tum) breda brädor till dimensioner bestäms när du planerar för trapporna. Lägg till ca 5 cm (2 tum) i styrelserna för sidorna. Säkra stakes på ena sidan av styrelser med skruvar.

• Placera brädorna på plats på grus och Använd en hammare för att köra insatserna i marken. Nivå i främre styrelsen först och anpassa brädorna på varje sida med kanten av den främre ombord. Använda hammaren att driva insatserna i vidare eller lyfta styrelser som behövs för att nivå kanten på varje bräda.

• Skapa korrekt lutning så vatten rinner av framsidan av tegel steg i stället för sammanslagning i mortel lederna. Mät längden på brädorna på sidorna. Multiplicera antalet meter (eller fötter) med 1,25 (eller 1/8) att få höjdinställningen i cm. Till exempel en 1,8 meter (6-foot) deep bas kräver eller 1,8 meter (eller 6 fot) gånger 1,25 (eller 1/8)- eller 2,25 cm (3/4-tums) lutning för ordentlig avrinning. Höja bakre kanten av varje bräda på sidan av beräknade lutning eller 2,25 cm (3/4-tum) för detta exempel.

• Blanda betong i en skottkärra enligt paketet riktningar.

• Fyll formen med betong. Placera armeringsjärn sektioner i betongen ungefär två inches ovanför gruset om så önskas. Använd en 5 av 10 (2-gånger-4) ombord som är tillräckligt lång för att nå sida till sida till nivå upp i betongen. Plats 5-av-10 (2-gånger-4) ombord på kanterna av form på baksidan och dra betongen på framsidan. Lägg till betong som behövs för att fylla grunda områden.

• Använd en konkret float till slät betong. Använd en mason scratch kappa rake till grov upp det översta lagret av betong så murbruket har bättre inställd när på betong. Låta betongen torka i 24 timmar. Ta bort formerna.

Lägga tegel trappor

• Blanda murbruk av 3 delar sand till 1,5 delar cement. Blanda de torra ingredienserna innan du lägger till vatten. Tillsätt tillräckligt med vatten så att murbruket är konsistensen av pudding.

• Lägg ut tegelstenar för den första kursen på marken nära trappan. Börja från mitten och placera tegelstenar i position. Använda en mason murslev för att tillämpa en 1,25 cm (1/2-inch) lager att botten och ena sidan av varje tegelsten och ståndpunkten. Använd en 1,25 cm (1/2-inch) distans mellan tegelstenarna och fylla fogarna med murbruk genom pressning mellan blocken med en böjda murverk gemensamma verktyg. Placera en nivå över varje tegel för att vara säker på att det är nivån i sidled. Plats nivå fronten tillbaka och se till varje tegel sluttar något på framsidan att upprätthålla avrinning lutningen.

• Använda tegel på kanterna på den första kursen, Fyll sedan bakom blocken med betong. Det andra lagret av tegel eller synliga lagret, bör täcka hela slitbanan. Fyll området bakom det andra lagret med betong. Låt betongen till firma mellan varje lager. Upprepa för varje steg.

• Klipp ut tegelstenar som behövs av scoring tegel där det kommer att minska med i hörnet av en bolster mejsel. Sätta på skyddsglasögon eller glasögon. Placera tegel på en mjuk yta som marken eller en hög med sand. Placera bolster mejseln in poäng och använda en klump hammare för att slå i slutet av mejseln. Använd en kall mejsel för att rengöra den skurna kanten av tegel.