mynewspapers.net

Hur man bygger upp vaderna

Hur man bygger upp vaderna


Stark, tonas vadmusklerna smickrar benen på både män och kvinnor. Men du behöver inte bege dig till gymmet, eller investera i några tunga träningsredskap att bygga upp vaderna. Både kan sittande kalven väcker i kombination med stående kalven väcker åstadkommas med hjälp av en robust köksstol. Övningarna är både mycket effektiv och ger den toning som behövs för att uppnå stark vadmusklerna.

Instruktioner

Sittande kalv övningarPlacera dig själv i en stabil stol. Ta god hållning, sitta rakt upp, dra åt magmusklerna och titta rakt fram. Placera båda fötterna framför dig, knäna tillsammans med dina händer på din sidor håller på sidorna av stolen. En solid köksstol kommer att ge de flesta bekvämligheten för träningen.Långsamt höja hälarna och utöva påtryckningar på bollar av dina fötter medan vilar på basen av dina tår. Hålla fem räkna bibehållen god hållning i upprätt sittande position och klämma vaderna då sänka hälarna tillbaka ner till golvet.Upprepa övningen 10 gånger med en två räknas i mellan. Följ med stående kalven väcker motion.

Stående kalven väckerStå rak, dra åt magmusklerna, titta rakt fram och vila händerna på köksstol tillbaka RAM. Stolen används för att balansera och inte för stöd. Musklerna i benen och core bör förse dig med tillräckligt stöd att genomföra övningen.Långsamt höja hälarna och balansera på bollar av dina fötter och basen på tårna. Hålla fem räkna bibehållen god hållning och klämma vaderna då sänka hälarna tillbaka ner till golvet.Upprepa den stående kalven väcker motion tio gånger, håller fem räkna, med två räkna vila i mellan.