mynewspapers.net

Hur man bygger trätrappa över tegel

Hur man bygger trätrappa över tegel


Återuppbygga tegel steg är tidskrävande och svårt. Inte varje hemmafixare husägare kommer att vilja ta itu med uppgiften. Skapa en uppsättning trä steg att placera över tegel är ett praktiskt alternativ. Detta byggnadsprojekt kan du använda den nya trätrappor, på mycket kortare tid än ombyggnad tegel ettor.

Instruktioner

• Mät uppgång och köra i tegel trappan. Detta visar exakt hur stora de nya trä steg måste vara. Mäta uppgång och kör för varje steg att hitta de största mått.

• Skapa en stringer i trappan inklusive uppgång och körningar. Klipp varje uppgång och köra till de största mätningar registreras, med ett extra kvarts tum att skilja skogen från tegel. Dessa stringers används som stödjande sidor av trappan. Lägg till sex inches i höjd till basen på varje sida för att begrava sidorna för ytterligare support.

• Skär steg stringers av tre-inkvartera-inch plywood. Du behöver två steg rutnät: en för varje sida av de befintliga tegel steg. Stringers innehåller området uppgång-och-kör för varje steg, använda tegel som en disposition.

• Mät bredden på tegel trappan och räkna det totala antalet steg på trappan. Detta kommer att berätta du exakt hur lång tid varje trampa måste vara, och hur många trappsteg behövs för att helt täcka tegel.

• Skär varje slitbanan för att vara 12 inches djupt av den uppmätta längden, med ett tillägg fyra inches i längd att täcka trappa stringer du vill installera. Detta innebär att om du mäter 30 inches bred, du kommer att skära varje trampa till 34 inches att skapa en liten överhäng på varje sida.

• Gräva ett hål på båda sidor av befintliga tegel stegen för att infoga steg gallren. Hålen bör mäta sex inches djupt av fyra inches bred. Infoga en stringer på varje sida av tegel steg.

• Blanda cement i hink enligt paketet riktningar. Fylla de två hålen och låta cement härda helt runt två steg stringers innan du installerar trappa slitbanor.

• Mät avståndet mellan den yttre kanten av varje trappa stringers att bestämma den totala bredden på trappa fallet. Subtrahera mätning från den totala bredden av varje slitbanan och dela upp det resterande beloppet av två. Detta innebär att du skär trappan till 36 inches och det totala bredd måttet 32 inches, du har 4 inches kvar. Dela de fyra inches av två, och du kommer att ha en två-tums överhäng skapas för varje sida. Markera överhänget på varje sida med en penna.

• Installera trappan slitbanor av foder överhäng markerar att den yttre kanten av varje trappa rutnät och hamrar fyra naglar längs varje sida direkt i tre-inkvartera-inch plywood gallren. Detta kommer att skapa en stabil och pålitlig stegmotor yta.