mynewspapers.net

Hur man bygger trädgård skjul stiftelserOm du vill bygga en trädgård skjul för ingjutning eller lagring i din bakgård, kan du hitta att en professionell entreprenör debiterar dig en massa pengar för att utföra enkla uppgifter som att förbereda en betongplatta och montera en modulär skjul kit. Detta är processer att du enkelt kan fylla dig själv som en enkel helg projekt. De första stegen till att ha din egen friggebod rensa området, bygga en grund form och hälla en betongplatta.

Instruktioner

• Gå till en hem förbättring butik eller järnaffär och välja betong som är rätt för ditt projekt. Titta på förpackningen att ta reda på hur mycket område ett paket av det märket av betong kommer att fylla, eftersom detta kommer att variera. Du behöver nog betongen häll och fylla en vanlig platta som är 6 av 6 fot och 4 inches tjock. Har betongen förblandade i butik för att rädda dig själv detta steg.

• Se till att området där du tänker ha din friggebod är plan och fri från skräp, växter och gräs. Du kommer att hälla plattan på plats.

• Använd lägre kvalitet bitar av 2-gånger-4 virke för att montera din betong pour ram. Placera en av de 6-fots styrelserna en fot i från slutet av en av de 8-fot styrelserna kortsida och klämma dessa två skivor tillsammans. Spika dessa styrelser tillsammans genom att hamra en linje av tre till fyra spikar genom lägenheten styrelsens längre in i kanten av kortare styrelsen. Koppla den andra kortare styrelsen en fot i från den andra änden av den bifogade 8-fots ombord på så samma sätt. Rada upp resterande längre styrelsen med de lediga ändarna av kortare brädorna så att det är perfekt centrerad. Klämma denna styrelse på plats och använda ett måttband för att säkerställa att varje kort ombord är en fot i från dess respektive slut. Spika sista kortet på plats. Mät din ram för att kontrollera att det är en perfekt 6-av-6-fots kvadrat.

• Installera tre 2-av-2-tums trä pinnar mot varje sida av ramen genom att hamra dem halvvägs ner i marken. Varje peg bör vara ca 2 fot apart. Skär av toppen av varje peg med bågfil så att de är alla även med upp i ramen.

• Gräva ett dike längs varje kant av ramen som är 4 inches djup och ungefär lika bred som spaden för din spade. Detta gör din foundation starkare, eftersom det är tyngre i kanterna. Lätt spraya marken inne i ramen med en trädgårdsslang och packar det ner med en långskaftad tamp för att göra ytan jämnt nivå.

• Eftersom små fläckar av våt betong kan plaska upp och bränna bar hud, se till att du är klädda i långa ärmar, långa byxor och skor som helt täcker dina fötter. Också bär handskar och skyddsglasögon.

• Häll alla din betong i en skottkärra som du kan flytta enkelt. Överföring skottkärran till området nära betongen Häll ram. Se till att läppen av skottkärran hänger över ramen. Lyft tillbaka ratten i skottkärran så att de främre tips och betong häller i ramen. Fylla betongen Häll ramen med ett även 1-tums lager av betong. Noggrant nivå betong med din spade. Hitta det ungefärliga centrumet av ramen och placera en 5 fot långa armeringsjärn spö ovanpå den våta betongen. Klär insidan omkretsen av ramen, ungefär 2 inches från varje sida, med #3 armeringsjärn. Böj armeringsjärn försiktigt runt i hörnen och överlappar den förstärkande spö med armeringsjärn där de korsar, att säkra dem tillsammans med slips tråd.

• Häll resten av betongen i ramen så att hälla ramen fylls nästan till toppen. Promenad runt utsidan av ramen och på varje sida tre till fyra gånger med en hammare för att bryta upp eventuella luftfickor och kvittera av betong.

• Dra en utjämning avdragare längs upp på ram. fungera det fram och tillbaka i en se-sågning rörelse att göra ytan ännu. Med breda, svepande rörelser, jämna till ytan av plattan med en gummi flyta. Bota betongen i en halvtimme, sedan jämna ut ytan igen på så samma sätt. Bota betongen för en halv timme och sedan jämna ut ytan en sista gång. Låt betongplattan sitta i flera timmar, tills alla yta fukten avdunstar.

• När ytan har torkat, kör försiktigt släta ansiktet av metall spackel över den för att forma och jämna till din belåtenhet. Bota betongplattan i två till tre dagar, spraya det lätt varje dag med en trädgårdsslang att upprätthålla en jämn botemedel. När grunden är helt torr, ta bort Häll ramen.