mynewspapers.net

Hur man bygger trädäck trappor

Hur man bygger trädäck trappor


Ett däck kan vara ett bra sätt att lägga till utomhus bostadsyta i hemmet. Vissa bostäder är byggda på ett sätt som kräver husägare att använda trappor att komma åt däck. Trappor kan läggas till mest yttre däck utan en massa problem med material från den lokala brädgården.

Instruktioner

• Mät höjden från marken till toppen av den prydnad på den plats där du vill installera trappan. Det är bäst att ha trappan marken på en nivå pad. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur långt ut trappan måste sträcka sig från däck för landning. Färdigskurna stringer är skuren så att varje slitbanan är 10 inches lång och 6 1/2 inches hög. Använd ett måttband för att kontrollera höjden.

• Fäst de trappa galgar på däck där du vill ha dem ligger. Placera en varje 2 - inches isär. Justera dem så slitbanan blir även med däck. Använd 1 1/2-tum utvändig träskruv och en makt skruvmejsel.

• Placera en stringer som har pre från brädgården i trappa galgen. Placera en torped nivå på slitbanan stringer och nivå. Bestämma där stringer måste skäras så att den ska sitta nivå. Markera stringer vid denna tid men skär inte det.

• Göra en form från 2 av 4: s som ska fungera som landningen för trappan. Det bör vara 3 fot bred och längden på trappan plus en ytterligare 6 inches.

• Gräva ut marken där landningen kommer att placeras som behövs för en stringer att landa även med toppen av formuläret 2 av 4. Kolla stringer igen för att vara säker där du ska klippa att landa på landningen. Använd en spade för detta steg.

• Hammare i ett par stakes att hålla form från att flytta när du har den rätt inställd. Blanda betongen för att fylla i formuläret. Använda en skrot träbit för att nivå betong med upp i formuläret. Verktyget en konkret kantning runda över kanterna på betongen innan den sätter helt. Låt detta torka helt innan du fortsätter till nästa steg.

• Skär stringers på dina märken och placera dem i trappa galgen. Placera en 4-fots snickare nivå över vägare till nivå dem. Skruva dem på plats med 1 tum yttre träskruvar genom trappa hängare i trä stringer. Mät avståndet från utsidan på utsidan av vägare på toppen av trappan. Justera botten så att den matchar samma dimension.

• Klipp 2 av 12 trappsteg till längd mätningen fastställs i steg 7 men lägga till 3 inches dimensionen. Detta kommer att lämna en 1 1/2-tums överhäng på alla tre sidor av trappa slitbanan. Skruva fast de 2 by12 ner till vägare med 3-tums yttre däck skruvarna. Använd 3 skruvar på varje stringer plats för att säkra slitbanan att stringer.