mynewspapers.net

Hur man bygger trä gräsmatta bänk planteringsmaskiner

Hur man bygger trä gräsmatta bänk planteringsmaskiner


Bygga en trä gräsmatta bänk planter för att njuta av en paus medan du arbetar i trädgården. En stund av sitta och arbeta med blommor av rutan planter på vardera sidan av bänken uppdaterar kropp och själ samtidigt som de produktiva. Gräsmatta bänk planter är enkel för att bygga, kan placeras i ett litet utrymme och är en attraktiv tillägg till trädgård och gård. Två personer kan ha en konversation i en privat miljö.

Instruktioner

• Bygga ramen för den första planter rutan genom att inrätta fyra av 4-inch-by-4-inch-by-30-inch inlägg att bilda benen på rutan. Spika en av de 2-by-4-by-24-inch styrelserna längst ned i varje inlägg att bilda en ram. Använd minst tre naglar på varje ände av styrelsen. Upprepa processen till ram högst upp i rutan.

• Spik fem 1-by-6-by-by-24-inch styrelser, en ovanpå den andra, att boxas i varje sida av rutan planter. Upprepa ovanstående process för att bygga den andra planter rutan. Varje sida av varje ruta kräver fem styrelser för 20 brädor per låda eller totalt 40 styrelser.

• Anpassa de två färdiga lådor 36 inches isär och direkt mittemot varandra. Åtgärd 18 inches från botten på ena sidan av rutan planter, och använda en snickare nivå för att göra vissa linjen är nivå. Dra en rak linje tvärs över den sidan av rutan. Upprepa på den andra rutan.

• Placera en 2-by-4-by-24-inch styrelse så att toppen av styrelsen är an mot varumärket penna. Spika varje ände av styrelsen säkert in två slutet inlägg om rutan. Upprepa processen på andra planter rutan.

• Spik tre 2-by-4-by-36-inch styrelser, samma avstånd ifrån varandra, an mot två stöd styrelser att bilda en bänk. Koppla de tre styrelserna genom spikning från insidan av rutan i ändarna av styrelser.

• Låg de tre 1-by-8-by-36-inch styrelser ovanpå stöd styrelser och fäst med naglar i båda ändarna och i mitten.

• Måla bänken och planter låda med en väderbeständig färg, förbereda för plantering och njuta.