mynewspapers.net

Hur man bygger tegel trädgård trappor

Hur man bygger tegel trädgård trappor


Om din trädgård stil är klassisk eller casual, en uppsättning trädgård steg i en lutning gör turer upp och ner lättare och kan lägga till en stark designelement i ditt landskap; tegel trädgård steg också ge struktur och innehåll. Enligt "Bättre bostäder och trädgårdar Step-by-Step landskapsplanering," hjälpa material som kontrasterar med sökvägen på toppen och botten av steg iväg dem, så att din väg inte behöver vara tegel för att bygga en uppsättning av tegel trädgård trappor.

Instruktioner

• Mäta lutningen dina steg behöver täcka genom att mäta rakt ut horisontellt från toppen av backen till den punkt där marken är platt igen, att få den längd du behöver täcka, sedan rakt ner från den punkten att få höjd.

• Beräkna antalet och storleken på dina steg baserat på mätningar av tegel och lutning. Räkna din sättsteg och längd höjd och djup av din slitbanor baserat på storleken på blocken, att undvika att göra nedskärningar. Mät längd, bredd och djup av tegel. De flesta stenläggning tegel är 4 inches bred, 8 tum lång och 1 1/2 inches djupt. Om din lutningen är 5 fot lång vid 2 fot hög (60 och 24 inches), behöver du fyra slitbanor två kurser djup av tegel som end-to-end med 6-tums-high riser-kort. Lägg till tegel 4-tums bredd i 1 1/2-tums djup tegel, plus en 1/2-tums gemensamma att få 6-tums riser höjden.

• Gräva ut din foundation med en spade i samma konfiguration som du beräknas för dina steg. Gräv minst 2 inches djupare än jordytan för nedersta trappsteget.

• Konstruktion betong bildar för dina steg med 2-av-6-tums virke för botten (som det kommer att sitta 2 inches i marken) steg och 2-gånger-4 timmer för de övre stegen. Bygga enkla U-former--lådor öppna över ryggen--som skruvats fast från framsidan för enkel borttagning. Lägga till grus till botten av varje formulär med metall Förstärkt mesh över slitbanan och armeringsjärn horisontellt över baksidan av varje steg, enligt "Steg för steg-landskapsvård." Sätt extra korta längder av armeringsjärn i marken inne i formuläret för nedersta trappsteget.

• Blanda lämplig mängd betong enligt väska instruktioner och spade eller häll det i formulären. Lyfta maskor så det är centrerad i den våta betongen. Jämna ut ytan med en konkret murslev och låt botemedel för ungefär en vecka.

• Ta bort formerna och sprida ett 1/2-tums lager av betong över ståndaren och däckmönstret av nedre trappsteget med murslev. Tryck på blocken på plats på längden på slitbanan, börjar tillbaka upp mot ståndaren. Använda en 1/2-tums spacer mellan blocken. Kolla tegelstenar med en nivå som du går, justera betongen som behövs.

• Tillämpa tegel till ståndaren genom att placera dem på kanten så ett ansikte är platt mot den vertikala riseren på baksidan av slitbanan. Köra tegelstenar längs riser, lämnar 1/2-tums mellanrum mellan varje tegelsten.

• Sprida sig konkreta på nästa steg slitbanan och stamledning. Lägg ut första tegel början på framkanten av steget. Kanten av tegel bör vara i linje med framkanten av riser tegel på steg nedan. Lägg ut alla tegelstenar på detta steg-- och återstående steg - som tidigare, kontrollera med en nivå och gör justeringar som du går. Låt torka i flera dagar.

• Pack injekteringsbruk i mellanrummen mellan alla tegelstenar med en gemensam strejk. När ett gemensamt är fylld med injekteringsbruk, dra den gemensamma strike eller rundade pipe tillbaka längs linjen, injekteringsbruk kommer att lämna en attraktiv, konkava finish. Ren eventuella överskott injekteringsbruk från tegelstenar med vatten och en svamp innan bruket torkar.