mynewspapers.net

Hur man bygger steg ur sten marksten

Hur man bygger steg ur sten marksten


Gatsten ger stöd för vissa starka och hållbara installationer utomhus, inklusive däck, gångvägar och stödmurar. Dessa asfaltläggare tål också slitaget av utomhus steg leder in i hemmet, trädgården eller uteplatsen. De kommer i en mängd olika mönster och stilar, och när du väljer din stenar, måste du ange tillräckligt stöd och stiftelsen för ditt byggprojekt, eller marksten kunde falla sönder under sin vikt.

Instruktioner

• Gräva 8 inches djupt i området där först steget är installerat; bredden på komprimerade området varierar beroende på den avsedda storleken på dina steg. Kompakt Alven med en tallrik komprimator eller hand tamper för att skapa en helt platt stödyta.

• Fastställa ett lager av landskapet tyg för att täcka det utgrävda området. Detta kommer stödet att regnvatten dränering under steget. Täcka tyget med ett ¾-tums lager av krossad sten aggregat och kompakt lagret också. Nu har du en stabil och plan yta som du kan installera din steg.

• Blanda två delar fuktad sand med en del Portland cement att skapa en tjock pasta. Murslev en ¼-tums lager av pastan på grundmaterial att skapa en plan yta för att installera din marksten.

• Ställ in din första kurs av marksten direkt på sand/cement blandningen kontrolleras för nivå efter du lägga varje sten för att säkerställa marksten passar platt mot marken och varandra.

• Skär 1 tum från första paver i den andra nivån av marksten så vacklade fogarna mellan stenarna, som ger bättre strukturellt stöd för dina steg. Beroende på din sten, måste du använda en mejsel och mallet eller en diamant-bladet våt såg för att skära dem. Fortsätta att bygga uppåt och ragla lederna tills du kommer till lämplig höjd för dina steg.

• Sprida ett lager av sand över toppen av din asfaltläggare steg och sopa det i fogarna mellan marksten att ge bättre strukturellt stöd. För att lösa sanden, kompakt eller tamp ytan av steget när klar.