mynewspapers.net

Hur man bygger steg för tegel uteplatsDu kan bygga steg för tegel uteplats med betong, sten eller trä, men för att hålla med utformningen av uteplatsen, kan du skapa matchande steg från tegel. Tegel är ett mångsidigt byggnadsmaterial för steg eftersom du kan torka stapla tegelstenar för en tillfällig uppsättning eller du kan bygga permanenta åtgärder av mortaring tegel tillsammans under installationen. Denna enkla process för att bygga steg kräver lite verktyg och tid.

Instruktioner

• Mäta höjden på uteplatsen till att ange de nödvändiga stegen och hur mycket mark skall du gräva. Dela höjden på uteplatsen av den avsedda ökningen av varje steg. En bra uppgång storlek för steg ligger mellan 15 och 25 cm (6 och 10 inches), antar att du använder tegel mäter 7,5 cm (3 tum) tjock; Du kanske vill göra löneförhöjningen av varje steg åtgärd 22,5 cm (9 inches). I så fall dela steghöjd av 22,5 cm (9 inches) att bestämma om hur många steg du behöver för hela. Multiplicera antalet nödvändiga steg av 25 cm (10 inches), vilket är nödvändigt djupet för en bekväm steg slitbanan.

• Använd resultatet av den slutliga multiplikationen att markera hur långt från uteplatsen stegen måste utöka. Välj en nödvändig bredd för stegen och gräva stycketorv från webbplatsen steg med en spade. Plats bort sod och jord i en skottkärra att hjälpa carting jorden bort.

• Kontrollera parketter i området efter flyttande stycketorv. Ta bort ytterligare mark som krävs för att skapa en perfekt nivå webbplats för stegen. Tamp smutsa i området med en manuell jord tamper. Ibland kontrollera jorden med en nivå och fortsätta stampande tills du producerar en perfekt nivå webbplats med tätt packad jord som inte flyttas under dina fotspår.

• Fyll utgrävda området med krossad sten tills lagret av stenen ligger jäms med omgivande marken. Använda den manuella tamperen igen för att komprimera sten lagret tills det slutar också flytta din vikt och de kompletterar perfekt nivå.

• Ta bort all smuts från skottkärra och skölj med en trädgårdsslang. Töm en påse med färdig murbruk i skottkärran och tillämpa vatten enligt paketet riktningar. Använda en trädgård hoe för att blanda murbruk pulvret med vatten.

• Låg den första kursen i tegel i steg webbplats. Startar i en främre hörnet av webbplatsen steg och anger den första tegelsten på plats. Applicera murbruk på inre sidorna av tegel med en murslev och ange nästa blocken på plats. Skapa en hel, fasta blad av tegel. Använd en rikthyvel verktyg för att hålla murbruk lederna mellan blocken så smidigt som möjligt.

• Applicera två fler lager av tegel ovanpå först. Följ ovanstående riktning och gör varje lager i samma storlek som de lägre lagrarna. När du har installerat de första tre lagrarna, flytta inåt mot hus 25 cm (10 inches) att göra plats för första steg slitbanan. Använda tre mindre lager av tegel över de första tre lagrarna, för att skapa det första steget i uppsättningen.

• Upprepa avhandlingar steg, tillämpa tre lager av tegel och inflyttning 25 cm (10 inches) tills du når toppen av uteplatsen.