mynewspapers.net

Hur man bygger steg av gränsöverskridande band på en sluttning

Hur man bygger steg av gränsöverskridande band på en sluttning


Järnväg gränsöverskridande band är inte bara för tåg spårar längre - de gör dandy sluttning steg. Enligt järnväg slips Association, kan band vara gammaldags av 24 olika typer av trä, graderade dimension, slitstyrka och hur lämplig varje är för miljön där den är installerad. En uppsjö av industri-specifika specifikationer gäller för att använda i järnväg byggnad, men de behöver inte vara hörsammats för steg byggnad. Har någon klippa banden till vilken längd du vill ha för bredden på dina steg och förbereder sig för att göra några hårda grävande. Låg två sida vid sida för djupare steg.

Instruktioner

• Notch en nivå område sju tum hög, nio inches djupt (18 inches om dubbel-djup) ut ur botten av kullen där du vill att ditt första steg. Använda en hacka för rock och hård smuts och gräva med en platt näsa spade. Hålla den nivå sida till sida med en linje nivå kopplade till en längd av sträng spanning end-to-end, uppträdda mellan två gutter naglar. Front-to-back, Använd en kort snickare nivå.

• Låg i det första steget cross slips eller band. Knacka på säkert på plats med en slägga.

• Borra 5/8-tums hål genom varje slips, tre inches från vardera änden och i centrum. Se till att hålet är rakt upp med en bärbar drill justering verktyg.

• Enheten armeringsjärn genom varje hål med en slägga tills jäms med steg ansiktet. Efter körning varje bit av armeringsjärn, dra åt passformen in i en sluttning med en slägga.

• Upprepa steg 1 till 4 tills du kommer till översta steget.

• Schakt landningar på toppen och botten av trappan, om så önskas. Använda band och armeringsjärn placeras parallellt.