mynewspapers.net

Hur man bygger steg av förtillverkade betong

Hur man bygger steg av förtillverkade betong


Använda prefabricerade konkreta steg har ett antal fördelar jämfört med formning och hälla konkreta steg från grunden. Förtillverkade konkreta åtgärder sparar tid och arbete, och du kan köpa stegen i en mängd olika enheter för höjd och bredd som passar din byggnad. Förtillverkade konkreta åtgärder är ihålig, vilket gör dem lättare än hällde-in-place steg. Därför, de kvittar inte så mycket och du inte kommer att behöva ta upp dem senare.

Instruktioner

• Rensa området där du ska placera de förtillverkade konkreta steg med spaden. Du vill avmarkera ett område som är lite större och bredare sedan basen av stegen och gräva ner 8 inches i marken.

• Fyll området du grävt med 4 inches av pea grus. Pea grus hjälper vatten avlopp och förhindra att jorden spolas bort under stegen, som kan orsaka dem att sjunka.

• Ställ in din kran. Har verksamhetsutövaren se till att han kan svänga bommen för att kranen för att flytta de förtillverkade steg på plats utan att riskera att slå några ledningar eller objekt.

• Koppla riggen att plocka undan av kranen, och sedan att plocka poäng kastas i steget. Använda bojor för att ansluta selar eller kedjor av din rigg punkter. Det är metall öljetter som ställs i de konkreta åtgärder som gör att du kan plocka upp och flytta stegen med kranen samtidigt stegen stöds jämnt plockning punkter.

• Slips två linor till trappan, en till en ögla på varje sida. Har två medhjälpare använda dessa linor för att styra stegen när de är i luften när kranen är flytta dem i position. Detta sätt du kan hindra stegen från att svänga och kan vägleda dem i position enkelt som kranen sänker dem på plats.

• Lägre stegen på plats, vägleda dem med linor. När stegen nästan rörande ärt grus, knuffa in dem i position så de är centrerade på dörren eller gångväg som de leder upp till. Koppla ur riggen från trappan. Ta bort öljetter genom att placera en bit armeringsjärn genom öglan och använda det som ett "T" handtag för att skruva öglan (vrid den moturs).

• Blanda din injekteringsbruk med vatten, anvisningarna på injekteringsbruk påsen för korrekt förhållandet, tills fogarna är lite tjockare då pannkaka smeten. Använda en murslev för att ansöka injekteringsbruk mellan de förtillverkade steg och väggen eller byggnad. Jämna fogarna med en mason rikthyvel genom att lätt dra den böjda sidan av rikthyvel över fogarna. Detta kommer att ge det en jämn yta.