mynewspapers.net

Hur man bygger skum styrelsen modeller

Hur man bygger skum styrelsen modeller


Skumgummiplatta används för att göra många typer av modeller, men är mest känd för att bygga bygga modeller. Denna process används ofta av arkitekter för att skapa en miniatyr mockup av en struktur som har de redan konstruerat och tillverkat ritningar. Det är dock inte bara används för yrkesmässiga ändamål. Skolan och hantverk projekt, såsom bil prototyper, science projekt displayer och glider flygplan, är alla modeller som kan byggas från skumgummiplattan. Här, kommer du lära dig hur man bygger skum styrelsen modeller.

Instruktioner

• Rita en papper mall. Detta kan göras på datorn eller för hand. Kontrollera att måtten är korrekta för varje byggnad bit innan du börjar.

• Spray lim på baksidan av de mallen ark. Vänta tills limmet är klibbig och följa dem täcker skumgummiplatta. Använda en hobbykniv och stål härskare, för raka kanter, klipp ut alla byggnaden modell element.

• Använd UHU lim (extra starkt lim) att bygga din skum styrelsen modell. Applicera limmet till en kant på ett modellelement och sedan kort rör den med sammanfogande lappa. Dra dem isär och vänta tills limmet känns bara lite tacky. Fast gå två stycken samman. Detta kommer att ge din konstruktion en fast vidhäftning.

• Limma din byggnad modell på ark skum styrelsen eller en tunn bit plywood för visning.