mynewspapers.net

Hur man bygger rustika trädgård accenter

Hur man bygger rustika trädgård accenter


Med lite kreativitet kan du bygga rustika trädgård accenter från vanlig trädgård tillbehör. En lantlig trädgård innehåller accenter gjorda med naturliga element som kvistar och stenar. Gamla metall accenter såsom vindspel gjorda av antika verktyg eller whirligigs tillverkad av rusty snygg plåtburk också vara hemma i en rustik trädgård. För att bygga din egen rustika trädgård accenter, leta efter naturliga material runt din fastighet. Torkade kvistar, grenar och Barken är ofta gott och gratis för att ta.

Instruktioner

Rustik trädgård Planter

• Köpa en vanlig planter låda av trä, metall eller plast. Rutan planter kan vara någon storlek eller form; Leta efter planteringskärl lådor på trädgård, hantverk och lågprisbutiker.

• Plocka upp torkade kvistar och små grenar från din egendom. Om du inte har tillgång till ett woodsy område, köpa en bunt av kvistar från ett hantverk butik eller din lokala florist. Grapevine kvistar fungerar bra för detta projekt.

• Mäta höjden på rutan planter. Fäst eller skär kvistar i längder lika med höjden på lådan. Kvistar behöver inte vara perfekt även, eftersom ofullkomlighet som förväntas i rustik design.

• Limma kvistar på utsidan av rutan vanligt planter med vattentät konstruktion adhesiv. Placera kvistar så nära varandra som möjligt för att kamouflera planter box materialet. Täcka alla fyra sidor av rutan planter med kvistar för en rustik trädgård accent.

Rustik vindspel

• Hitta en torkade träd lem, en bit drivved eller ett block av skrot trä att använda som rubriken vindspel.

• Twist skruva ögon eller krokar i ena sidan av huvudet. Lägg till en skruv öga eller krok för varje del som du planerar att lägga till vindspel, plus en i centrum på toppen av huvudet för galgen. Om du använder ett avlångt huvud, som en träd lem, infoga två ögon eller krokar på toppen av huvudet, en tredjedel av sidhuvud längd från varje ände.

• Rulla ihop en 2 fot avsnitt av 22-gauge craft tråd, men lämnar den ansluten till spolen. Vira tråden runt en av antika trädgårdsredskap i en spiral. Klippa ledning från spolen.

• Skär ett 3-fots långa avsnitt av fiskelina. Trä fiskelina halvvägs igenom linan i ena änden av den antika verktyget. Knyta fiskelina runt en skruv syna eller krok.

• Upprepa steg 3 och 4 att hänga de återstående verktyg från huvudet. Bifoga en fiske linje slinga till kroken på toppen av huvudet och hänga de rustika klockspel i trädgården.