mynewspapers.net

Hur man bygger romerska kolumner

Hur man bygger romerska kolumner


Romerska pelare är en sofistikerad tillägg till det som har inomhus eller utomhus inredning. De gamla romarna använde marmor och betong för att efterlikna arkitekturen av grekerna, men du kan göra samma sak med kartong och gips för mycket mindre tid och pengar. Gips kolumner är mycket lättare att flytta när redecorating och fortfarande ser mycket tilltalande.

Instruktioner

• Såga två delar av formuläret 10-tums byggnaden av. Denna del kommer att botten och övre delen av din kolumn, så skär dem till den storlek som du känner är bäst.

• Såg 8-tums byggnad form i två bitar. Detta kommer han den centrala delen av din kolumn. Skär dem till den storlek du önskar kolumnen vara. Tejpa två stycken tillsammans med hjälp av silvertejp.

• Skär isoleringen i långa tunna strimlor med sax och vik dem på mitten. Häfta dem till din kolumn med en häftpistol. Dessa kommer att vara åsar av din kolumn, så skär dem i förhållande till storlek åsar du vill. Isolering åsar bör gå från toppen av din centrum bitar till botten. Placera bitar botten och toppen på centrum bit när du är klar och säkra dem med en häftpistol.

• Blanda gips av Paris i en stor hink. Standard förhållandet bör för att gips är två delar gips till en del vatten, men du först läsa anvisningarna på påsen. Riv lakan i långa remsor, var ungefär en fot brett. Doppa dem i gips så att varje remsa är mättad. Placera remsorna vertikalt på kolumnen så att den är helt täckt och låt torka i 24 timmar. Du kommer att behöva låta remsorna överlappar varandra.

• Placera en påse med sand inuti kolumnen för att hålla den upprätt, oavsett var du väljer att placera den.