mynewspapers.net

Hur man bygger reptil bur lock

Hur man bygger reptil bur lock


Reptil burar används till hus ormar och ödlor och är konstruerade för att ge ordentlig luftcirkulation utan att reptilen att fly. Likaså locken på reptil burar måste också tillhandahålla god ventilation, men måste också säkras så att reptilen inte enkelt flytta den. Även om ventilerade lock finns att köpa på de flesta sällskapsdjur tillförsel lagren, kan du enkelt och kostnadseffektivt gör ett lock själv med leveranser från en järnaffär.

Instruktioner

• Placera ett måttband ovanpå reptil buren och mäta längd och bredd i inches. Lägga till 3 inches i längd och bredd på buren så att locket överlappar buren.

• Rulla trådnät och Använd måttbandet för att mäta ut rätt längd för toppen av reptil buren tidigare beräknat. Användning avbitare skära metallnät på rätt längdmätning.

• Skär bit av mesh tråd till rätt bredd mätningen av buren, med en avbitare och ett måttband.

• Låg tråd mesh ovanpå reptil buren och använda avbitare för att skära en 3-tums diagonal skåra i varje hörn av maskan. Detta gör att mesh locket att ligga platt mot buren i hörnen. Göra nedskärningarna som en vertikal sladdar som möjligt. Detta resulterar i korta horisontella trådkanter sträcker sig från en lodrät tråd.

• Hålla kanterna på hörnet tätt ihop och infoga korta horisontella kablarna genom slutna kvadraten på andra kanten av tråd. Böj horisontella kablarna runt den andra kabeln med vass tång tills de bildar en säkert loop. Detta skapar ett säkert hörn på locket. Upprepa proceduren på resterande tre hörnen av trådnät.

• Fäst locket med reptil lock tillgängliga klipp på någon sällskapsdjur leverans butik. Du kan också väga mesh locket med två plankor placeras längs ände av tanken.