mynewspapers.net

Hur man bygger keramiska plattor härden kuddar

Hur man bygger keramiska plattor härden kuddar


Härden pads är viktiga komponenter i någon kamin eller öppen spis Infoga, skydda undergolvet spisen sitter på, och det omgivande området. När man bygger en keramiska plattor härden pad, kontrollera spisens manual för att bestämma området rekommenderade minsta avståndet runt din spis modell, liksom dess minsta isolering behov. Den standard minsta avståndet för de flesta modeller är 18 tum fram och tillbaka; Det är dock lämpligt att bygga en härd pad som överskrider de minimum kraven i både storlek och isolering värde att vara på den säkra sidan.

Instruktioner

• Skär plywood i önskad form av härden pad. Se till att storleken uppfyller eller överstiger den minsta storleken för din spis modell. Spåra plywood konturerna på backer styrelsen och poäng i linje med mattkniv, sedan fast backer styrelsen uppåt att skära. Om flera blad backer styrelsen är skyldig att göra storleken av härden pad, ragla lederna för att öka den viktbärande styrka av härden pad.

• Placera plywood på plats på golvet och kör en varmförzinkad skruv genom toppen in golvet varje 10 inches runt perimetern. Placera backer styrelsen på toppen och skruva ner i plywood. Om flera blad av hjälpare ombord behövs, Använd färre skruvar i området där kaminen kommer att sitta för att minimera risken för en skruv leder värme nedåt. Tillägga en annan lager av hjälpare ombord om du vill öka värdet för isolering av härden pad.

• Mäta måtten på fyra brickor fördelade med kakel distanser. Använd dessa mätningar för att knäppa en krita radrutnät över ansiktet av härden pad i önskad kakel mönster, varje ruta i rutnätet som representerar fyra fördelade brickor.

• Sprida ett kvartal-tums lager av tunna set på en ruta med murslev. Använda v-form sidan av murslev att fåra tunn uppsättningen, Ställ fyra brickor, fördelade med kakel distanser, in i den tunna som sedan. Knacka kakel försiktigt in den tunna, sedan fortsätta i nästa ruta och Använd tunna set murbruk och plattor. Fortsätt tills hela härden pad är kaklat, med undantag för dessa plattor behöver skära och kantning kakel.

• Mät utrymmet för varje skär kakel, sedan sätta på ögonskydd och tillskuret brickor med kakel fräsar. Smör ryggen på skära plattor med tunn och sätta dem på plats individuellt. Anges kantning kakel på exponerade kanterna av härden pad sist. Lämna den härd pad över natten att låta murbruk botemedel.

• Sopa injekteringsbruk i lederna i härden pad plattor med injekteringsbruk flottören. Att hålla flötet i vinkel mot kakelfog och torka bort överflödig injekteringsbruk från kakel ansiktet med svampen när du går. Lämna gemensamt mellan den sista raden i kantning kakel och golv utan injekteringsbruk. Applicera en linje av täta till denna gemensamma och släta över det med en fuktig svamp eller vått finger. Lämna den härd pad att bota i tre dagar innan du placerar kaminen på toppen.