mynewspapers.net

Hur man bygger hemliga passager i ett hus

Hur man bygger hemliga passager i ett hus


Hemliga passager är spännande, funktionella och roliga. Hemliga passager har historiskt använts för att hålla hemligheter, som gömmer sig resurser, människor eller verksamheter. Hemliga passager i hus används fortfarande idag--ofta, bara för skojs skull. Andra gånger, ger en dold dörr hänrycker in i ett kassaskåp rum. Skillnaden mellan en hemlig passage i ett hus och en regelbunden passage är hemlighållande. En hemlig passage är en dold eller förtäckt dörröppning. Specialdesignade bokhyllor används ofta för detta ändamål. En enkel hemlig passage design använder formning och förtäckt spärrarna. En mer genomarbetad design handlar om elektronik och fjärrkontroller.

Instruktioner

• Identifiera ett område i ditt hem som kan ge en hemlig passage. Garderober, bonus rum eller under takfot blanksteg är lämpliga för detta ändamål.

• Bestäm en kamouflage stil. Kamouflage mönster användning formning till disquise dörröppningar. En serie av träskivor kantad med gjutning eller bokhyllor används för detta ändamål.

• Besluta om du har kompetens och utrustning för att bygga den hemliga passagen från början, om du kommer att köpa ett kit, eller om du har den hemliga passagen specialbyggda. Planer finns kits eller specialbyggda gångar, i avsnittet resurser.