mynewspapers.net

Hur man bygger grönt ägg vagnen

Hur man bygger grönt ägg vagnen


Bygga en Green Egg vagn för din gröna ägg Grill är det bästa sättet att visa upp din skicklighet som hantverkare tillsammans och underhålla familj och vänner på samma gång. Denna vagn kan konstrueras med billig furu eller exotisk trä importeras från andra länder och tjäna sitt syfte lika bra. Lite tidigare träbearbetning kunskap hjälper till alltid när du skapar tabeller och vagnar, men en nybörjare kan också utföra denna uppgift med tillförsikt. Kom ihåg att överväga den färdiga produkten vikt vid köp av hjul.

Instruktioner

• Markera benen för hyllorna. Placera fyra bitar av 2-by-4-by-36-inch virke platt på ett arbetsbord. Mät från ena änden och göra en markering på 12-inches på alla fyra benen. Etikett i slutet som du mätt upp på benen.

• Förbereda hylla ramar för hål. Lägg de fyra delarna av 1-by-4-by-34-inch virke platt på arbetsbord. Mät från ändarna av de fyra delarna och göra en markering på 3/8-tums. Placera torget kombination på märken och rita linjer över timmer. Gör märken på linjerna 1-tums från 34-tums sidorna.

• Borra hål för skruvarna. Borra hål på varje märke med 1/16-tums borr. Försänkare borrhål på samma plats som de hål att dölja skruv huvuden.

• Montera hylla ramar. Applicera lim på ändarna av fyra av 1-av-4-av-24 1/2-tums bitar av virke. Fast dem mellan 34-tums bitar genom hål med 1 1/2-tums däck skruvarna.

• Säker den översta hylla ram med benen. Stå en av hylla ramarna på en av dess 26-tums sidor. Ställ in ett ben inuti ramen så upp på benet är jäms med toppen av ramen. Håll benen i hörnen av ramen och säkra dem att ramen med 2-tums däck skruvarna.

• Glider den nedersta hylla ramen i. Justera upp i hyllan bottenram med märket på 12-inches på benen och säkra den på samma sätt som den översta hyllan. Vänd på ramar och säkra de återstående två ben på bildrutorna.

• Installera hängslen och nedersta hyllan. Säkert en 1-av-4-av-24 1/2-tums bit med benen inuti hyllan bottenram med 1-1/2-tums däck skruvarna. Upprepa detta på de andra benen också. Installera två 1-av-6-av-29 1/2-tums timmer mellan benen på nedre hyllan med 1-1/2-tums däck skruvarna. Säkert två 1-by-6-by-34-inch delar mellan dem på samma sätt.

• Installera den översta hyllan. Mät från en 26-tums sidor av den översta hylla ram och göra en markering på 20-inches på båda 34-tums ram bitar. Säkra en 1-av-4-av-24 1/2-tums bit mellan 34-tums ram stycken på märket med det med 1 1/2-tums däck skruvarna. Installera fem 1-by-6-by-34-inch stycken på den översta hyllan ram med 1 1/2-tums däck skruvarna. Låt långsidorna hänga över ramarna jämnt.

• Klipp hålet för ägget. Placera mallen 16-tums runda på toppen av vagnen mellan slutet och tvärbalk just installerat. Spåra mönster på trä. Borra ett 5/8-tums hål inuti cirkeln och skär cirkeln med en sticksåg. Vänd på vagnen och säkra hjul längst ned i benen med 1-tums träskruvar.