mynewspapers.net

Hur man bygger garage mellanväggar

Hur man bygger garage mellanväggar


En partition i ditt garage kommer att ge dig din två separata rum, en för din bil och en du kan lägga till olika användning. Att bygga denna mur är samma förfarande som bygga en inre vägg i ditt hem.

Instruktioner

• Mäta längden på där din vägg kommer att vara. Därefter mät höjd. För tillämpningen av denna artikel kommer vi förutsätter att du har en längd på 1,50 meter (5 fot) och en höjd av 2,4 m (8 fot).

• Såg två 5 av 10 cm (2 av 4 tum) stiger ombord till en längd av 1,5 meter (5 fot).

• Såg två 5 av 10 cm (2 av 4 tum) stiger ombord till en höjd av 2,36 cm (7 fot 9 inches). För höjden måste du dra av bredden på den topp och botten stud. Förutsatt att bredden på 5 av 10 cm (2 av 4 tum) styrelser är 3,75 cm (1 1/2 inches), dra av 7,5 cm (3 tum) från den totala höjden och minska höjden på stuteriet till det mätningen.

• Såg en ytterligare två 5 av 10 cm (2 av 4 tum) styrelser att höjden på 2,36 cm (7 fot 9 inches). Du behöver en stud för varje 40 cm (16 tum) av väggen. Ta längden på väggen i cm (i detta fall, 152 cm (60 tum)) och dividera med 16 ger dig antalet dubbar behövs längs väggen. Runda upp till närmaste heltal. För 1.52 meter (5-foot) väggen är klyftan 152 cm (60 inches) av 16 och dina resultat 3,75 dubbar eller 4 avrundas uppåt. De två reglar du klippa tidigare är en del av denna beräkning.

• Placera 5 av 10 cm (2 tum med 4 tum) styrelser har du bara klippa på golvet. Titta ner på det, ordna dubbar som följer: 1,52 meter (5-foot) stud horisontellt, står på bredd sida plats en 2,36 meter (7-fot-9-tums) stud på dess bredd sida i varje ände, vertikalt, matchar upp med avsluta av den 1.52 meter (5-foot) stud. Placera den andra 1.52 meter (5-foot) stud ovanpå två 2,36 meter (7-fot-9-tums) dubbar, horisontellt. Du bör nu ha en tom ruta.

• Hammare två 8d vanliga naglar i ändarna på varje pinnbult att hålla ramen tillsammans.

• Mäter 40 cm (16 tum) på centrum för de två återstående dubbarna och spika två 8d gemensam spik i varje ände för att säkra på ramen.

• Använd din regeldetektor för att hitta taket stud, om ditt garage tak är täckt av gips. Om det finns ingen stud där du vill att din vägg, måste då du spika upp en tvärslå. Åt andra sidan av gips (om tillämpligt) och Mät avståndet från en balk till den andra. För den här artikeln antar vi att 36 cm (14 1/2 inches). Skär en 5 av 10 cm (2 tum med 4 tum) styrelsen till 36 cm (14 1/2 inches) och spika två 8d gemensam spik i varje ände. Spika upp fyra av dessa tvärstag, jämnt fördelade hela vägen över där du kommer att bifoga din vägg.

• Lyft väggen ramen upp för att stå upp till taket. Spika bildrutan på taket crossover bultarna med två 8d vanliga naglar för varje crossover stud.

• Borr med din frimureriet bit genom skogen och in i ditt garage betonggolv för ankare. Borra ett hål var 60 cm (2 fot).

• Hammare i ankaret och dra ner muttern genom att vrida medsols tills tight med din tång.

• Installera en dörr mellan partition sidorna genom att rama in dörren in i väggen mellan reglarna. Skär den nedre stud ut bredden på grov öppnandet av dörren. Nästa, skär två dubbar till grov öppna höjd på dörren. Mät från en av väggreglar till den andra där dörren kommer att vara. Skär en stud längd du mätte bara. Placera de två dubbarna för höjd i farstun och spika till botten stud. Placera den stud du klippa för längden på de två dubbarna att göra en öppning för din dörr. Placera en spik i varje stöt genom den översta stud att säkra ramen. Spika varje sida av den översta stud för din dörr till väggreglar. Installera dörren genom att glida in i öppningen och säkra på bultarna med skruvar, baserat på installationsanvisningarna som medföljde din dörr.

• Hänga ditt gips, lämnar 1,25 cm (1/2 tum) utrymme i botten, och skruva i. Använd din eller skruvar och skruv i var 40 cm (16 tum), vertikalt på gips, från tak till golv. Fortsätta hänga drywall tills sidan är helt täckt. Upprepa på andra sidan.

• Lera lederna i gips. Plats ett lager av gemensamma förening på sömmarna med din spackel och placera ditt gips band över detta, främst om sömmen. Placera ytterligare ett lager av gemensamma förening över bandet och jämna ut. Låt torka 12 timmar och sedan placera ytterligare ett lager av gemensamma förening, jämna ut och låta det torka. Fortsätt varva tills bandet är täckt av gemensamma förening och befjädrade ut smidigt matcha drywall tills du inte ser att det finns en söm. Du är nu klar och du kan gå vidare till din önskat texturering och måla.