mynewspapers.net

Hur man bygger ett torn av strån & Gem

Hur man bygger ett torn av strån & Gem


Bygga ett torn av strån och Gem kan vara ett utmanande projekt och ett effektivt sätt att lära grunderna i arkitekttävlingen. Studenter måste överväga viktfördelning, grundläggande fysik och det engineering krävs för att bygga en struktur. Som eleverna utforska möjligheterna som konstruktion, kommer de vara värdefull lärdom och njuter av att skapa ett torn. Detta projekt kan skräddarsys för att vara enkel för yngre elever eller mer komplexa för äldre elever.

Instruktioner

• Visa elever hur man utvecklas Gem så att inre böjen dras ut från yttre böj. Detta kan lämnas raka eller böjda i en vinkel, beroende på din byggnad behov.

• Sätt in ena änden av ett gem i ena änden av ett strå. Lägga till ett gem i den andra änden av halm. Upprepa tills du har flera strån med gem att använda som du börja bygga.

• Anslut en halm utan Gem till ett sugrör med gem. Antingen lämnar de två anslutna strån i en rak linje eller böja anslutande gemet i vinkel beroende på din konstruktion behov.

• Experiment med anslutande strån på olika sätt att bygga ett torn som är stabil och tall. Gem kan läggas till eller tas bort från strån som du experimentera med att bygga ditt torn.

• Diskutera som klassen grundläggande fysik och tekniska begrepp lärt mig under detta projekt. Utforska de strukturella element som avgör tornets styrka och stabilitet.