mynewspapers.net

Hur man bygger ett skumt för en cykel Cargo undertexter

Hur man bygger ett skumt för en cykel Cargo undertexter


Många cyklister drömmer om att göra deras cykel mer än en enkel form av transport eller fritidsfordon. I stället Visa de möjligheter att utnyttja sina cyklar som arbete fordon som "nästa steg" i att bli mer grönt. Av spände en trailer till sina cyklar, cyklister i huvudsak kringgå det inneboende problemet med cyklar: för lite utrymme att dra objekt. Många innovativa cykelentusiaster har byggt deras egna släp, men kanske inte vet hur man bygger ett skumt. Lyckligtvis, hitch är en av de enklaste delarna av trailern att bygga.

Instruktioner

• Låg trötta på sin sida så att en av sidoväggarna pekar uppåt. Leta upp en tydlig del av däcksidan som inte är skev eller skadad på något sätt och markerar du en lodrät här med silver markören.

• Åtgärd 12 inches från det första märket du gjort och gör en andra vertikala märket på däcksidan. Nu mäter 3 tum från insidan av Metallpärla på kanten av däcksidan och göra en horisontell mark här också.

• Använd bågfil att skära igenom tråd pärla på varje lodrät markerar och sedan använda den tenn snips för att skära ut 12-tums av 3-tums remsa av däcksidan.

• Vik däcksidan runt sadelstolpe av din cykel så att båda ändarna touch. Placera trailer tungan mellan de två ändarna av däcksidan och borra igenom dem alla med en borrmaskin.

• Skjut 3-tums bult genom hålet sedan tråd en wingnut på bulten. Dra ner ordentligt och ta kombinationen trailer/cykeln för en provtur.